O πρωταγωνιστής του “Ant-Man” και του “Clueless”, Paul Rudd, ανακηρύχθηκε ως ο πιο sexy άνδρας σύμφωνα με το περιοδικό People, αποσπώντας τον τίτλο του Sexiest Man Alive! Δεν ξέρουμε ποια είναι η γνώμη σας για τον γοητευτικό 52χρονό, ωστόσο για να το λέει το έγκριτο περιοδικό People, μάλλον η ομάδα σύνταξης του κάτι θα γνωρίζει λογικά καλύτερα. Το περιοδικό People με το εν λόγω βραβείο έχει κτίσει τη δική του «παράδοση», καθώς δημοσιεύει κάθε χρονιά τον πιο sexy άνδρα από το 1990 μέχρι σήμερα! Ο πρώτος που κέρδισε τον εν λόγω τίτλο δεν ήταν άλλος από τον Tom Cruise και αυτό που αξίζει είναι αν δούμε το πως φέρθηκε ο χρόνος σε ορισμένους από τους νικητές. Για να θυμηθούμε λοιπόν ορισμένα από τα προηγούμενα εξώφυλλα και παράλληλα να κάνουμε τη σύγκριση του τότε με το… σήμερα. Άραγε σε ποιους αστέρες ο χρόνος φέρθηκε καλά; 

1990 – Tom Cruise

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ο Tom (που ακόμη περιμένουμε να τον δούμε στο sequel του Tom Gun να επαναλαμβάνει τον ρόλο του Maverick) είναι σαν το παλιό καλό κρασί… όσο πιο πολύ γερνάει τόσο πιο όμορφος γίνεται!

1993 – Richard Gere

O γόης των 90s Richard Gere είναι εμφανές ότι ακόμη και σχεδόν 30 χρόνια μετά την βράβευση του εξακολουθεί να ξεχωρίζει για το sex appeal του.

1994 – Keanu Reeves

Ορισμένοι fans των θεωριών συνομωσίας πιστεύουν ότι ο Keanu Reeves είναι ένας χρονοταξιδιώτης ή ότι κατέχει μια μυστική υπερδύναμη που τον κάνει να μην…  γερνάει ποτέ! Πραγματικά, ο Neo του Matrix και John Wick υπάρχουν στιγμές που σε κάνουν να πιστεύεις ότι έχει ανακαλύψει το ελιξίριο της νεότητας.

1995 – Brad Pitt

Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει κορίτσι που να πέρασε την εφηβεία του στα 90s που να μην είχε τουλάχιστον μια αφίσα στο δωμάτιο τον κούκλο Brad Pitt. Έχοντας παραδοσιακά στο πλευρό του πανέμορφες γυναίκες όπως η Jennifer Aniston και η Angelina Jolie ήταν λογικό ότι κι εκείνος θα τα είχε καλά με τον χρόνο!

1997 – George Clooney

O επι σειρά ετών διασημότερος εργένης του Hollywood με τους χαρακτηριστικούς γκρίζους κροτάφους, κατορθώνει πάντοτε να κλέβει τις καρδιές των γυναικών. Από τις φωτογραφίες του μπορείτε εύκολα να καταλάβετε το γιατί.

2003 – Johnny Depp

Ο Johnny έχει πάντα αυτό το αλήτικο στυλ που κάνει τις καρδιές των θηλυκών υπάρξεων να σκιρτούν. Το κακό παιδί του Hollywood, μπορεί να διάγει έναν ταραχώδη βίο, λόγω της προβληματικής σχέσης του με την Amber Heard και κατά καιρούς να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας για όλους τους λάθους λόγους… Παρόλα αυτά,  είναι εμφανές ότι ο χρόνος δεν τον έχει αγγίξει καθόλου.

2004 – Jude Law

Ο φλεγματικός Jude ξεχωρίζει για το βρετανικό accent και για τα γαλάζια μάτια του. Πέρασε αρκετός καιρός από τότε που έγινε number 1 στο People, όμως ο Jude Law εξακολουθεί να σαγηνεύει.

2007 – Hugh Jackman

Ο Wolverine της καρδιάς μας που όλες οι γυναίκες λάτρεψαν στους Άθλιους και στο The Greatest Showman, πάντοτε φρόντιζε την εμφάνιση του και από ότι μπορούμε να συμπεράνουμε, η καλή ζωή τον βοήθησε να κρατηθεί τέλεια!

2014 – Chris Hemsworth

Ο «Θεός» του Κεραυνού, Θωρ από το Marvel Cinematic Universe είναι πιο hot και από την… Αίτνα! Μπορεί να πέρασαν λίγα χρόνια από τότε που πήρε τον τίτλο του Sexiest Man Alive! και πράγματι δεν θα απορήσουμε εάν τον δούμε να κερδίζει το πρώτο βραβείο και του χρόνου!