Σου έχουμε πει το μέλλον σου ανάλογα με τον καφέ που πίνεις. Τώρα θα σε ψυχολογήσουμε!

Και μάλιστα χωρίς να πληρώσεις ούτε ένα ευρώ! Να και κάτι ενδιαφέρον! Θα αποκρυπτογραφήσουμε τον χαρακτήρα σου με την βοήθεια των Chilled Classics από τα Starbucks, μιας και ξέρουμε πόσο τα λατρεύεις!

Φύγαμε;

1. Caramel Macchiato
Αν πίνεις caramel macchiato τότε αναμφίβολα είσαι ο τύπος ανθρώπου που προσαρμόζεται σε όλες τις καταστάσεις και είσαι φιλική! Σου αρέσει να ζεις έντονα. Επίσης σου αρέσει να απολαμβάνεις τον καφέ σου γι΄αυτό και επιλέγεις αυτό το είδος.

2. Cappucino
Αυτό το είδος καφέ αντιπροσωπεύει κάποιον που είναι πολύ εργατικός και πρακτικός στη ζωή του. Ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Η μονή δόση δεν σου είναι αρκετή..αλλά η διπλή δόση σου δίνει ότι χρειάζεσαι!

tsino

3. Chocolate Mocha
Κάποιος που είναι εθισμένος στον καφέ πίνει συνήθως chocolate mocha. Είναι για τους απαιτητικούς χωρίς αμφιβολία. Μπορεί να σε κρατήσει ξύπνια για 50 χρόνια αλλά αυτός ο καφές είναι hardcore!

MOka

4. Vanilla Bean Macchiato
Σίγουρα αυτός που πίνει mοcha είναι άνθρωπος που έχει πλάκα και είναι δημιουργικός. Είναι ο τύπος που δεν τρελαίνεται να πιει καφέ αλλά θέλει ένα ρόφημα που να έχει και μια αισθητή γεύση καφέ.

5. Cafe Latte
Το cafe latte είναι η επιλογή που κάνει κάποιος που είναι “ζεστός” χαρακτήρας και βλέπει τις καταστάσεις καθαρά.

late

Μπορείς να βρειςκαι το δικό σου ψυχολογικό προφίλ σε κάθε σούπερ μάρκετ ή μίνι μάρκετ, χειμώνα ή καλοκαίρι με τα Starbucks Chilled Classics! Και αν δεν σου αρέσει το ψυχολογικό σου προφίλ, ποτέ δεν είναι αργά για αλλαγές! Και στον χαρακτήρα και στον καφέ!