Τα Pet City συνεχίζουν την δράση των Ημερών Υιοθεσίας υπό την ομπρέλα κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας Act Pawsi+ive, στην προσπάθεια τους να βρουν ένα ForeverHome για όλα τα αδέσποτα σκυλάκια.

Το Σάββατο 6 Μάϊου, η 8η ημέρα Υιοθεσίας θα γεμίσει με αγάπη το κατάστημα Pet City Κερατσίνι, Γ. Λαμπράκη 337, από τις 11:00 έως τις 14:00 με την υποστήριξη του Dogs’ Voice, το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου και την Save the strays of Samos

Η σημαντικότητα των Ημερών Υιοθεσίας έχει ήδη σημειώσει πολύ σημαντικά αποτελέσματα, καθώς από την πρώτη δράση μέχρι σήμερα έχουν βρει ένα σπίτι για πάντα 57 σκυλάκια που φιλοξενούνταν σε καταφύγια. Αυτή η Ημέρα Υιοθεσίας θα έχει και μία μεγαλύτερη συναισθηματική επιβάρυνση τόσο για την ομάδα των Pet City όσο και για ένα από τα σκυλάκια του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου, καθώς η Μαργαρίτα έχει ξανασυναντηθεί με την ομάδα της εταιρείας στην δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου κατά τη διάρκεια της ενέργειας Moving Together. Μία ακόμη δράση κάτω από την ομπρέλα της εταιρείας Act Pawsi+ive η οποία έχει ως στόχο να βοηθήσει ζωάκια καταφυγίων με κινητικά προβλήματα.

Σημαντικός αρωγός στην 8η Ημέρα Υιοθεσίας των Pet City και το PEDIGREE® brand της Mars προσφέροντας για τις πρώτες ανάγκες κάθε μουσούδας που θα υιοθετηθεί, τροφή PEDIGREE®. Με έμπνευση από την αγάπη για τα ζώα και την σημαντικότητα που έχει η ύπαρξη ενός κατοικιδίου στην ζωή του ανθρώπου, η Mars έχει θέσει ως αποστολή της, να υπάρχει στέγη για όλα τα σκυλάκια έως το 2030.

Κάθε μήνα, η δράση θα συνεχίζεται, ώστε μέσα από κάθε Ημέρα Υιοθεσίας των Pet City να δίνεται η ευκαιρία να δημιουργηθούν παντοτινές φιλίες.

8η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City

Pet City Γ. Λαμπράκη 337, Κερατσίνι

Ώρες 11:00 – 14:00