Μία στενάχωρη εικόνα κάνει από το πρωί τον γύρο του διαδικτύου. Ο λόγος για τον βετεράνο ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ, ο όποιος βρέθηκε τόσο μεθυσμένος σε εστιατόριο στο Las Vegas, που οι υπεύθυνοι αναγκάστηκαν να τον διώξουν. Ο φακός τον αποθανάτισε ξυπόλυτο, με ένα λεοπάρ παντελόνι και εντελώς μεθυσμένο. Μάλιστα, θαμώνες ανέφεραν πως έμοιαζε με άστεγο.

Το περιστατικό που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα The Sun, έγινε τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στο Λας Βέγκας. Στο βίντεο φαίνεται ο 57χρονος ηθοποιός μεθυσμένος να λογομαχεί με τους υπευθύνους του πολυτελούς εστιατορίου Lawry’s Prime Rib. Μάλιστα, κάποια στιγμή προσπαθεί με δυσκολία να φορέσει τις παντόφλες του. Σύμφωνα με μαρτυρίες είχε ήδη καταναλώσει στο μπαρ του εστιατορίου μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Στο τέλος του βίντεο ο Κέιτζ εμφανίζεται να παραπατάει, την ώρα που οδηγείται έξω από το εστιατόριο.

Μπορείτε να δείτε όλο το βίντεο όπως δημοσιεύτηκε από την The Sun, κάνοντας κλικ εδώ

Θαμώνας του εστιατορίου ανέφερε στην εφημερίδα: «Ήμασταν στο μπαρ του Lawry’s όταν προσέξαμε έναν άνδρα που αρχικά μας φάνηκε σαν μεθυσμένος άστεγος, να κάνει σαματά. Προς μεγάλη μας έκπληξη συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν ο Νίκολας Κέιτζ. Ήταν τελείως λιώμα και ψιλοκαυγάδιζε με το προσωπικά. Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και περιφερόταν ξυπόλητος.

Το προσωπικό μας είπε ότι κατέβαζε σφηνάκια τεκίλας και ποτήρια με ουίσκι Macallan του 1980. Φώναζε στον κόσμο και προσπαθούσε να ξεκινήσει καυγάδες, έτσι το προσωπικό του ζήτησε να φύγει.

Ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε καν να φορέσει τις παντόφλες του πριν τον συνοδέψουν τελικά έξω. Μας ρώτησε αν θέλαμε να γυρίσουμε μαζί του στο σπίτι του αλλά στην κατάσταση που ήταν δεν το θεωρήσαμε καλή ιδέα. Τελικά τον πήγε σπίτι ένας από τους θαμώνες του εστιατορίου».

Η ειρωνεία; Ο Κέιτζ είχε υποδυθεί έναν αλκοολικό στο Λας Βέγκας στην ταινία «Αφήνοντας το Λας Βέγκας».

Leave a Reply

Your email address will not be published.