Είναι δυνατόν η anthings να μην διοργάνωνε το απόλυτο xmas πάρτι;

Η Ανθή Αβραμέα και η ομάδα της, η Αναστασία Κυρίτση, η Δήμητρα Κάππα, η Ζωή Μίχα και ο Παναγιώτης Ταμπακόπουλος αποδείχτηκαν οι καλύτεροι οικοδεσπότες, μιας βραδιάς που “έντυσαν” με την μουσική τους οι Duo Violins. Αν δεν γνωρίζεις την εταιρεία anthings (δύσκολο), τότε ήρθες στο σωστό σημείο!

Η εταιρεία anthings δραστηριοποιείται στον χώρο του Event Planning και του PR & Publicity Management. Θέτοντας σε πρώτο πλάνο τις ανάγκες του κάθε brand, προσαρμόζεται στις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη. Θα σου πούμε μερικά ονόματα, για να καταλάβεις… Toyota, Nuxe, Lanes, Miele, L’oreal Hellas και πολλές ακόμα εταιρείες!

1

Κάθε ξεχωριστό project πλαισιώνεται με αγάπη, φαντασία και προσωπικό ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα – είτε πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο event, είτε για τη δημιουργία ενός press kit. Έχοντας στις αποσκευές το βασικό συγκριτικό πλεονέκτημα της εμπειρίας στον χώρο του Marketing, αλλά και των Εφαρμοσμένων Τεχνών, η anthings προτείνει ΠΑΝΤΑ πρωτότυπες ιδέες αξιοποιώντας νέες τεχνικές και σύγχρονα υλικά.

Τώρα ξέρεις τι είναι η anthings. Οπότε να σου πούμε και για το απίθανο πάρτι!

2

Μουσική, χορός και super γούρια για το 2018. Το That’s Life είχε τη χαρά να είναι προσκεκλημένο στο Παλάς για να γιορτάσει με την anthings, σε μια βραδιά που ξεχείλιζε από κέφι, αποχαιρετώντας το 2017 με τον καλύτερο τρόπο.

Την βραδιά… απογείωσαν οι Duo Violins, μια σύμπραξη δυο μουσικών με πολυμορφική καλλιτεχνική δραστηριότητα, του Δημήτρη Ίσαρη, βραβευμένου συνθέτη θεατρικής μουσικής και ιδρυτικό μέλος επιτυχημένου ποπ συγκροτήματος (OtherView) και του Γιώργου Γαϊτάνου, βιολονίστα/συνθέτη με αμέτρητες συμμετοχές σε μεγάλες ορχήστρες και συνεργασίες με διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες όπως Scorpions, Vanessa Mae, Σάκης Ρουβάς και Άννα Βίσση.

3

Δείτε και το video και θα καταλάβετε!