Η νέα συλλογή της Jade Jagger έφτασε στην Ελλάδα και παρουσιάστηκε στο υπέροχο ατελιέ της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη. Η Jade Jagger σχεδιάζει κοσμήματα για πάνω από 20 χρόνια, με τη “MADONNA” να αποτελεί την τελευταία της συλλογή. Σπάνιες πέτρες, κοράλλια και διαμάντια είναι μερικά από τα υλικά που διακοσμούν τα κοσμήματα της συλλογής, ενώ τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το μπλε, το μωβ και το πράσινο. Πηγή έμπνευσης για τη Jade Jagger αποτέλεσε το σύμβολο του σταυρού και πολλά από τα κομμάτια της συλλογής φέρουν το σύμβολο αυτό.

Capture  Capture  Capture

Η κόρη του θρύλου των Rolling Stones,  του Mick Jagger, είναι γνωστή στον χώρο για τις καλλιτεχνικές της δεξιότητες, έχοντας κάνει συνεργασίες με μεγάλα brands αλλά και με τον οίκο Garrard, έναν από τους πιο εμβληματικούς οίκους κοσμημάτων. Η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων ξεκίνησε να εμπνέεται τα κοσμήματά της από έργα τέχνης, ενώ αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι ο συνδυασμός τους με στοιχεία από τη γεωμετρία και την αρχιτεκτονική.

Capture  Capture  Capture

Το νεοκλασικό ατελιέ του διάσημου οίκου στην Πλάκα, εντυπωσίασε με τη λαμπερή του διακόσμηση, με χιλιάδες λαμπάκια και μανεκέν ντυμένα με δημιουργίες της διάσημης σχεδιάστριας να κοσμούν τα μεγάλα παράθυρα του χώρου, ενώ τα κοσμήματα παρουσιάστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες βιτρίνες.