Ο αγαπημένος χυμός των Ελλήνων εδώ και 33 χρόνια, στηρίζει την μητέρα και αναγνωρίζει την προσπάθεια της να συνδυάσει κάθε πτυχή της καθημερινότητας της και παράλληλα να είναι παρούσα στις πιο σημαντικές στιγμές των παιδιών της.

Και μπορεί κάποιες φορές να μην είναι εφικτό να είναι “εκεί” με την φυσική της παρουσία, στην πραγματικότητα όμως βρίσκεται πάντα εκεί με την αγάπη και την υποστήριξη της, πίσω από κάθε επίτευγμα, κάθε προσπάθεια, κάθε μεγάλο όνειρο, κάθε σημαντική στιγμή του παιδιού της, γιατί εκείνη το βοήθησε να φτάσει ως εκεί.

Είτε είναι, είτε δεν είναι εκεί, η Amita της το θυμίζει με τη νέα της καμπάνια και τη νέα ενέργεια που δημιούργησε. Κάνει πράξη την υποστήριξη της, βοηθώντας τις μητέρες “ηρωίδες” να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να μπορέσουν να είναι “εκει”.

Μέσα από την διαμορφωμένη πλατφόρμα (www.apoagapi.gr), οι μητέρες έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν μία σημαντική στιγμή ή πρώτη φορά του παιδιού τους που δεν θέλουν να χάσουν. Η Amita θα προσπαθήσει να βρει τον τρόπο ώστε η ευχή τους να γίνει πραγματικότητα.

Η Amita που συμπορεύεται με την μητέρα για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, είναι συνέχεια στο πλευρό της, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες και τις επιθυμίες της. Για όλες τις μητέρες που αγωνίζονται κάθε μέρα να κάνουν τα πάντα με χαμόγελο και να μη στερήσουν τίποτα από τα παιδιά τους.