Αν πιστεύεις ότι έχεις amazing style τo MadWalk 2018 by Serkova και το ATHENS METRO MALL σε καλούν να λάβεις μέρος στον πιο σούπερ fashion – Instagram friendly διαγωνισμό. Πως; Ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που θα αναδεικνύει το Amazing Style σου, με τα hashtags #AmazingStyle, #Madwalk18 by #Serkova, #AthensMetroMall.

Οι 15 καλύτερες συμμετοχές με το πιο Amazing Style θα ανακοινωθούν σε event που διοργανώνεται στις 09 Μαρτίου στο ATHENS METRO MALL από τον ραδιοφωνικό σταθμό Mad Radio106,2.

Η τελική νικήτρια θα κερδίσει μια πρόσκληση στο Madwalk2018 by Serkova, θα αποτελέσει το social media πρόσωπο του ATHENS METRO MALL για ένα μήνα, θα έχει exclusive πρόσβαση στα παρασκήνια του MadWalk 2018 αλλά και τη δυνατότητα να λάβει μέρος στα Instagram Stories του Madwalk 2018.

Ακόμα, θα δημιουργηθεί αφίσα με τη φωτογραφία της και το nickname της στο instagram η οποία θα τοποθετηθεί μέσα στο εμπορικό κέντρο, ώστε να αυξήσει τους followers της και τέλος θα κερδίσει δωροεπιταγές συνολικής αξίας €100 από τα καταστήματα του ATHENS METRO MALL.

Αν πιστεύεις ότι έχεις amazing style τo MadWalk 2018 by Serkova και το ATHENS METRO MALL περιμένουν τη δική σου φωτογραφία!