Εμείς στην θέση σου θα ανάβαμε κανά φως, πριν αρχίζαμε την ανάγνωση.

Ωραίο πράγμα το μεταφυσικό. Αρκεί να μην το συναντήσεις. Και αυτές οι παρακάτω έξι ιστορίες, θα σε κάνουν να… ικετεύεις για να μην το συναντήσεις!

Ιστορία 1η#
Πήγαν για ύπνο και στην κουζίνα…
«Μια νύχτα μείναμε με φίλους μέχρι αργά ώσπου πήγαμε για ύπνο. Γύρω στις 3 το πρωί άκουσα ανεξήγητο θόρυβο στη κουζίνα, σαν να ήταν κάποιοι μέσα και να μιλούσαν. Σηκώθηκα και πήγα να δω τι γίνεται.

Όταν έφτασα στην κουζίνα δεν είδα τίποτα και διαπίστωσα πως ήταν στο μυαλό μου και μάλλον άκουγα φωνές. Το επόμενο πρωί ένας από τους φίλους μου ήταν αναστατωμένος και έκλαιγε. Μου είπε ότι σηκώθηκε μέσα στο βράδυ και άκουσε κάποιους να μιλάνε και να λένε ότι δεν μας θέλουν μέσα στο σπίτι τους και ότι πρέπει να μας ξεφορτωθούν.

Ήταν πραγματικά scary! Άρα οι φωνές που άκουσα δεν ήταν στη φαντασία μου!» Εllen

Ιστορία 2η#
Αυτό συμβαίνει όταν οδηγάς σε στοιχειωμένο δρόμο…
» Όταν ήμουν 18 χρονών τρελαινόμουν για ιστορίες τρόμου και ήθελα να βιώσω κάποια τέτοια εμπειρία. Γι΄αυτό και κάθησα και έψαξα όλους τους στοιχειωμένους δρόμους που θα μπορούσα να διασχίσω. Τότε ήταν που βρήκα το Sweet Hollow Road στο Long Island!

Υπήρχαν πολλοί μύθοι γι΄αυτό το μέρος αλλά το ο πιο creepy ήταν το πέρασμα της γέφυρας. Έπεισα τελικά να έρθει μαζί μου ο ξάδερφός μου και η αδελφή μου, που ήταν fan τέτοιων creepy ιστοριών και εμπειριών.

Περάσαμε τη γέφυρα και δεν διαπιστώσαμε κάτι περίεργο ούτε είδαμε κάτι τρομακτικό.
Όμως όταν πήγαμε για ύπνο βιώσαμε και οι 3 πολύ creepy πράγματα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η αδελφή μου ένιωσε ότι ήταν κάποιος κάτω από το κρεβάτι της, ενώ εγώ και ο ξάδελφός μου είδαμε το ίδιο όνειρο.

Είδαμε ένα μικρό αγοράκι με μαύρα μαλλιά. Και οι δυο όμως δεν θυμόμασταν τη μορφή του. Αυτό που πιστεύουμε είναι ότι ίσως ήταν κάποιο παιδί που πέθανε στην γέφυρα.» Ben

Ιστορία 3η#
Πώς έσπασε αυτό έτσι περίεργα;
«Mια νύχτα ενώ κοιμόμασταν στο σπίτι όλοι μαζί ακούσαμε έναν τρομερό θόρυβο στη τραπεζαρία. Πήγαμε να δούμε με τον αδελφό μου τι έγινε…και τι να δούμε; Ο πολυέλαιος είχε πέσει και είχε γίνει θρύψαλα. Εντωμεταξύ δεν γινόταν με τίποτα να έπεσε από μόνος του γιατί ήταν στηριγμένος πολύ καλά. Ήταν πραγματικά πολύ περίεργο!» Kim

Ιστορία 4η#
Αυτό το σπίτι είχε έναν επισκέπτη που δεν έφευγε με τίποτα…
» Όταν ήμουν 7 χρονών είχαμε ένα φάντασμα στο σπίτι μας. Θυμάμαι μια νύχτα που καθόμασταν στο σαλόνι και συζητούσαμε στο σαλόνι ώσπου ξαφνικά ένα ποτήρι αιωρούνταν μπροστά μας. Άλλη φορά οι ντουλάπες ανοιγόκλειναν non stop μόνες τους.

Οι γονείς μου αποφάσισαν να φέρουν έναν παπά για να μας κάνει αγιασμό.
Αυτό που ανακαλύψαμε αργότερα είναι ότι παλαιότερα έμενε μια ηλικιωμένη γυναίκα όπου και την δολοφόνησε ο άντρας της.

Τελικά μετακομίσαμε…αλλά από τότε έχω ακόμα εφιάλτες.» Joanna

Iστορία 5η#
Νόμιζαν πως το «Bloody Mary» ήταν απλά ένας μύθος…
«Ήμουν στο υπόγειο του σπιτιού μου με κάτι φίλους μου και καθόμασταν . Σε κάποια φάση μια φίλη μου θεώρησε αστείο το γεγονός να πάει μπροστά από τον καθρέφτη του και να πει «Bloody Mary». Δεν έγινε τίποτα και όλοι πήγαμε για ύπνο.

Τότε γύρω στις 2 το πρωί ξύπνησα από κάποιο περίεργο θόρυβο. Ο θόρυβος ήταν σαν να περνούσε κάποιος από τον ένα τοίχο στον άλλο. Κοίταξα γύρω μου και διαπίστωσα πως και οι υπόλοιποι είχαν ξυπνήσει από τον ίδιο θόρυβο.

Αποφασίσαμε να μην δώσουμε σημασία και να πέσουμε πάλι για ύπνο. Την επόμενη μέρα ξυπνήσαμε κανονικά. Μετά όμως από μερικές ημέρες που εμφανίστηκαν οι φωτογραφίες από εκείνη την περίεργη βραδιά διαπιστώσαμε κάτι πολύ creepy!

Υπήρχε μια φωτογραφία από τη φίλη μου που είπε στον καθρέφτη το «Bloody Mary»  και ακριβώς από πίσω της έκανε αντανάκλαση στον καθρέφτη μια φιγούρα ντυμένη στα μαύρα. Φωτομοντάζ δεν ήταν…άρα μήπως ήταν όντως η Mary;» Danai

Iστορία 6η#
Έψαχνε για ένα βιβλίο με ιστορίες από φαντάσματα και…βρήκε μια!
» Ήμουν στα Barnes και Noble περίπου 3 χρόνια πριν. ΄

Ηταν Οκτώβρης και είχε ένα ειδικό πάγκο με ιστορίες τρόμου. Ένα βιβλίο μου κέντρισε το ενδιαφέρον από το εξώφυλλό του. Είχε ένα φάντασμα το οποίο ήταν σαν αληθινό. Ξετρελάθηκα!

Την ίδια στιγμή που έπιασα το βιβλίο το δαχτυλίδι μου ήταν σαν να είχε πάρει φωτιά και έσπασε. Φρίκαρα! Μετά από λίγο που ακούμπησα τα σπασμένα κομμάτια ήταν παγωμένα!» Κate

About The Author