Η δημιουργία των τσιπς δεν ήταν επιτηδευμένη και μάλλον μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε και απολύτως τυχαίο γεγονός. Όλα ξεκίνησαν σε ένα εστιατόριο στην Νέα Υόρκη το 1853, όταν ο σεφ George Crum εξοργίστηκε με τα παράπονα ενός πελάτη και για να τον εκδικηθεί αποφάσισε να του σερβίρει τις χειρότερες πατάτες που είχε φάει στην ζωή του, ή έτσι νόμιζε.

Ο σεφ λοιπόν έκοψε τις πατάτες σε πολύ λεπτά κομμάτια, τις τηγάνισε σε καυτό λίπος και έριξε πολύ αλάτι.
Σέρβιρε το πιάτο και προς έκπληξη του ο πελάτης αντί να φωνάζει κάνοντας παράπονα είπε «Υπέροχο!!!! Μοναδικό!!!! Ότι καλύτερο δοκίμασα ποτέ». Το πιάτο έγινε αμέσως πολύ δημοφιλές στην περιοχή και ονομάστηκε “Saratoga Chips”.

Στα μέσα του 1920, η Laura Scudder ανακάλυψε το αεροστεγές σακουλάκι και με αυτόν τον τρόπο, τα πατατάκια κρατιόντουσαν πιο φρέσκα.

Στην Ελλάδα η παραγωγή των τσιπς ξεκίνησε από τον Γεώργιο Τσακίρη το 1954. Με βασικό εξοπλισμό απλές, καθημερινές συσκευές, δημιούργησε με μεράκι τα πατατάκια Tsakiris στο υπόγειο του σπιτιού του στην Αθήνα.

Από τότε, τα Tsakiris Chips μπήκαν δυναμικά στις ζωές μας και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μικρών και μεγάλων. Με γνώμονα τις αξίες του brand, τα Tsakiris Chips επενδύουν σταθερά στην αγνότητα και την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών και δημιουργούν συνεχώς νέες και συναρπαστικές γεύσεις, συνώνυμες με την απόλαυση.

Τα Tsakiris Chips παρουσιάζουν τη νέα τους τηλεοπτική επικοινωνία με στόχο να θυμίσουν στο κοινό τα μοναδικά στοιχεία και την ξεχωριστή ιστορία του brand που σύστησε στους Έλληνες τα πατατάκια.

Το νέο τηλεοπτικό σποτ των Tsakiris Chips μας υπενθυμίζει πως η ακαταμάχητη γεύση τους προέρχεται από την 100% φυσική και προσεκτικά επιλεγμένη πατάτα αλλά και την 100% ελληνική ρίγανη. Tsakiris Chips, Αυθεντική Γεύση από το 1954. Δείτε το τηλεοπτικό σποτ των Tsakiris Chips στο παρακάτω: