Συζητώντας για τις καλοκαιρινές διακοπές με τους φίλους μου, κάναμε αναζήτηση για να βρούμε την πιο όμορφη παραλία, τα πιο ωραία τοπία και τα πιο must μέρη που πρέπει να επισκεφθεί κάποιος στην Ελλάδα. Και όχι μόνο τα βρήκαμε, αλλά βρήκαμε υπέροχα μικρά μυστικά ανθρώπων που μοιράζονται τις πιο όμορφες στιγμές τους μέσα σε μια online πλατφόρμα.

1

Μιλάω φυσικά για το greecebygreeks της AEGEAN το οποίο πραγματικά λατρέψαμε. Χωριστήκαμε σε ομάδες σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση (παραλίες, φύση, γεύσεις, αξιοθέτα και έθιμα) και βρήκαμε τις πιο υπέροχες φωτογραφίες. Και κάπου εκεί εντοπίσαμε και φωτογραφίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο που ήταν από τους πρώτους που ξεκίνησε να ανεβάζει φωτογραφίες σε αυτή την πλατφόρμα.

Να σημειώσω ότι σου δίνεται η δυνατότητα να κατηγοριοποιήσεις τις φωτογραφίες βάσει νομών (αυτό σε περίπτωση που έχεις αποφασίσει που θα πας διακοπές – φυσικά εμείς δεν ήμασταν σε αυτή τη κατηγορία).

Σιγά-σιγά το μυαλό μας έφτασε στα δικά μας χωριά ή νησιά και, όπως λέει και στο site, σε παραλίες που δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε με το αυτοκίνητο, σε ένα συγκεκριμένο παγκάκι που έχει την καλύτερη θέα ή και σε ένα έθιμο που δεν είναι γραμμένο στις σελίδες των τουριστικών οδηγών. Σκαλίσαμε τις φωτογραφίες από τις περσινές διακοπές και ξεκινήσαμε να ανεβάζουμε και εμείς τα δικά μας μικρά μυστικά!

Αν με ρωτήσετε πού θα πάμε τελικά φέτος το καλοκαίρι θα σας απαντήσω ότι δεν αποφασίσαμε ακόμη γιατί μας συνεπήρε η μαγεία των μικρών μυστικών μαζί με το ξημέρωμα! Το μόνο σίγουρο είναι πως φέτος θα βγάλουμε πολλές φωτογραφίες για να μοιραστούμε περισσότερα μικρά μυστικά.

Όλα τα μυστικά που θα συγκεντρωθούν θα «ταξιδέψουν» από τον Οκτώβριο του 2017, μέσω μιας εκτενούς καμπάνιας προβολής της χώρας, σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Εσύ ποιο μυστικό θα μοιραστείς μαζί μας σχετικά με τις διακοπές σου στην Ελλάδα; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάντως έχει φροντίσει ήδη να το κάνει…