Απολαμβάνεις τον καφέ με φίλους; Μήπως όταν επισκέπτεσαι τα Starbucks δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις; Κάνε το τεστ και βρες την απάντηση! Μετά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς ένα κατάστημα Starbucks και να τον απολαύσεις! Α, να μην ξεχάσω, τα Starbucks σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους και με τους αγαπημένους σας φίλους την «Ημέρα Φιλίας» από τις 28/7 έως και τις 30/7 . Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε από ένα κατάστημα Starbucks μαζί με τους φίλους σας για να απολαύσετε 1+1 ρόφημα της επιλογής σας  σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιο ρόφημα σου ταιριάζει…

Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα;

α. Το μωβ

β. Το χρυσό

γ. Το καφέ

Αν είχες ναυαγήσει σε ένα νησί και είχες τη δυνατότητα να έχεις μόνο κάτι φαγώσιμο τι θα ήταν αυτό; 

α. Μύρτιλλα

β. Καραμέλα

γ.  Σοκολάτα

Πώς θα σε χαρακτήριζες; 

α. Ρομαντική

β. Εκρηκτική

γ. Γλυκιά

Αποτελέσματα

Δες παρακάτω τα αποτελέσματα και απόλαυσε στα Starbucks το δικό σου ρόφημα!

Capture

Αν απάντησες περισσότερα Α – Blueberry Cheesecake Frappuccino

Capture

Το κλασσικό αγαπημένο γλυκό σε μια νέα εκδοχή έτοιμο να το γευτείτε στο ποτήρι σας!Φρουτένιο Cheesecake Frappuccino με  ζουμερά μύρτιλα (blueberry) σε πρωταγωνιστικό ρόλο και πλούσια γαρνιτούρα με σαντιγί και τραγανά τρίμματα μπισκότου για ένα απολαυστικό καλοκαιρινό ρόφημα χωρίς καφέ.  Ο απόλυτος μωβ καλοκαιρινός πειρασμός  σας περιμένει!

Αν απάντησες περισσότερα Β – Caramel Cheesecake Frappuccino 

Capture

Η απόλυτη αποθέωση της καραμέλας! Caramel Cheesecake Frappuccino με χυμώδης σως καραμέλας, γαρνιρισμένο με σαντιγί και τραγανά τρίμματα μπισκότου, μέσα σε καραμελωμένο ποτήρι για την απόλυτη καραμελένια έκρηξη στο ποτήρι σας. Οι λάτρεις της καραμέλας θα το ερωτευθούν, χωρίς καμία αμφιβολία!

Αν απάντησες περισσότερα Γ – Mocha Cheesecake Frappuccino

Capture

Cheesecake και Σοκολάτα; Τώρα οι καλύτεροι φίλοι!Mocha Cheesecake Frappuccino με λαχταριστή σκούρα σοκολάτα με κορύφωση την γαρνιτούρα με σαντιγί και τραγανά τρίμματα μπισκότου.  Η νέα απόλυτη σοκολατένια επιλογή που σίγουρα θα ξετρελάνει όλους όσους δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς σοκολάτα.