Σχεδιάζεις το γάμο σου; Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να σκεφτείς, αλλά το μόνο πράγμα που θα μείνει στο τέλος της υπέροχης εκείνης ημέρας είναι οι αγαπημένες μνήμες και οι φωτογραφίες. Ο επαγγελματίας φωτογράφος θα συλλάβει τις πιο συγκινητικές στιγμές του γάμου σου αλλά και το πάρτι, παρ’ όλα αυτά όμως οι αυθόρμητες instant φωτογραφίες είναι εκείνες που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Το βιβλίο ευχών, λοιπόν, είναι απαραίτητο για το γάμο σου προκειμένου να αποτυπώσεις τη μαγεία εκείνης της ημέρας, αλλά και να δώσεις τη δυνατότητα στους καλεσμένους σας να διασκεδάσουν τραβώντας φωτογραφίες. Έχοντας ένα τέτοιο βιβλίο ευχών, το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχεις μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά σου μόνο γι’ αυτό! Φυσικά η Polaroid σου θα είναι εκεί!

Εμείς σου δείχνουμε δύο διαφορετικούς τρόπους για να το ετοιμάσεις, εσύ ποιο θα διαλέξεις;

Βιβλίο Ευχών 1

Υλικά

 • Μαρκαδόρος
 • Βιβλίο ευχών με λευκές σελίδες
 • Polaroid Camera

Αγόρασε ένα βιβλίο με αρκετές λευκές σελίδες, που το εξώφυλλο δεν έχει κάποιο σχέδιο. Εκεί θα κολλήσεις τη δική σου φωτογραφία και του αγαπημένου σου, όπως ακριβώς φαίνεται παρακάτω.

1

Μπορείς να γράψεις με ένα μαρκαδόρο την ημερομηνία του γάμου σου στο εξώφυλλο. Την ημέρα του γάμου σε ένα στολισμένο τραπέζι στον χώρο που εσύ θέλεις, μπορείς να ετοιμάσεις μια κορνίζα με ένα μήνυμα που θα παρακινεί τους καλεσμένους  να τραβήξουν μια φωτογραφία και να τη κολλήσουν (ευτυχώς η Polaroid έχει φροντίσει γι’ αυτό καθώς το χαρτί της είναι αυτοκόλλητο) στο βιβλίο ευχών στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το μαρκαδόρο να γράψουν την ευχή τους για εσάς. Οι φίλοι σου θα το λατρέψουν!

2

Το αποτέλεσμα, θα μοιάζει με αυτό:

3

Βιβλίο Ευχών 2

Το δεύτερο βιβλίο ευχών είναι αρκετά εναλλακτικό, αλλά πραγματικά θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Υλικά

 • 6 μέτρα σπάγκο
 • Χαρτόνι
 • Μαρκαδόρο
 • Μικρά μανταλάκια
 • Polaroid Camera

Τοποθέτησε σε ένα ξύλινο πλαίσιο το σπάγκο, κάνοντας σειρές τη μια κάτω από την άλλη και, στη συνέχεια, κόψε το χαρτόνι σε παραλληλόγραμμα γράφοντας τα ονόματα των καλεσμένων σου. Τοποθέτησε τα πάνω στον πάγκο πιάνοντας τα με τα μανταλάκια όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

4

Παρακίνησε τους καλεσμένους σου να βρουν το όνομά τους και να βγάλουν το χαρτόνι αλλάζοντας το με μια φωτογραφία τους χρησιμοποιώντας ένα κάδρο όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

5

Χρησιμοποιώντας το μαρκαδόρο οι καλεσμένοι θα μπορούν να γράψουν την ευχή τους πάνω στη φωτογραφία σου. Στο τέλος της δεξίωσης μπορείς να τις τοποθετήσεις σε ένα υπέροχο κουτί.

Οι μηχανές της Polaroid σύμμαχός σου και με πολλές επιλογές

Τα βιβλία ευχών που σου προτείνουμε θέλουν, όπως έχεις καταλάβει, την …Polaroid τους. Όμως, εσύ θα χαρείς να μάθεις ότι έχεις αρκετές επιλογές για να επιλέξεις τη μηχανή που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Αναλογική ή ψηφιακή, η επιλογή είναι δική σου.

6

Έτσι, το οικονομικό μοντέλο Polaroid Instant 300 ξεχωρίζει χάρη στο flash το οποίο είναι αποτελεσματικό έως τα 2,7 μέτρα, καθώς και άλλες δυνατότητες όπως ο αυτόματος επιλογέας σκηνής αλλά και εφέ για τις λήψεις σου.

7

Η Polaroid Instant Snap, με λίγα ευρώ παραπάνω, είναι ένα μοντέλο με δυνατότητα άμεσης εκτύπωσης, αλλά και ψηφιακής αποθήκευσης, πάντα με εκπληκτικές λήψεις με ανάλυση 10MP αλλά και υποδοχή κάρτα μνήμης microSD.

8

Τέλος, η κορυφαία Polaroid Instant Snap Touch εντυπωσιάζει χάρη στην οθόνη αφής 3.5″ για ευκολία κατά τη λήψη φωτογραφιών, αλλά και άνετη παραμετροποίηση των ρυθμίσεων. Διαθέτει ανάλυση 13MP αλλά φυσικά και δυνατότητα αποθήκευσης φωτογραφιών και βίντεο σε microSD κάρτα.

Έξτρα Ιδέα

Αν θέλεις να δώσεις μια αστεία νότα στο γάμο σου δοκίμασε να φτιάξεις ένα τεράστιο Polaroid Booth ώστε οι επισκέπτες να χρησιμοποιούν το πλαίσιο αυτό για να τραβήξουν τις φωτογραφίες. Το αποτέλεσμα πραγματικά θα σε εντυπωσιάσει και οι καλεσμένοι σου θα ξετρελαθούν. Πώς θα το κάνεις;

Υλικά

 • Κοπίδι
 • Χάρακα
 • Μολύβι
 • Foam Board στο μέγεθος που επιθυμείς
 • Μαρκαδόρο

Άπλωσε το Foam board σε μια επίπεδη επιφάνεια και στη συνέχεια μέτρησε με το χάρακα απόσταση ίση με 12 εκατοστά δεξιά, αριστερά και πάνω ενώ από κάτω θα πρέπει να αφήσεις αρκετά εκατοστά ώστε να θυμίζει Polaroid. Κόψε προσεχτικά την εσωτερική επιφάνεια και στη συνέχεια γράψτε τα ονόματα σας. Έτσι οι καλεσμένοι θα μπορούν να τραβήξουν Polaroid φωτογραφίες ενώ βρίσκονται σε ένα τεράστιο Polaroid booth.

10

Εμείς ευχόμαστε να ζήσετε και να τραβήξετε υπέροχες φωτογραφίες που θα σας συντροφεύουν μια ζωή.