Μια από τις πιο προηγμένες και ισχυρές αποδόσεις επανόρθωσης της Schwarzkopf Professional, Fibre Clinix, προσφέρει τώρα πλήρως εξατομικευμένα αποτελέσματα για ξανθά μαλλιά χάρη στα 5 ολοκαίνουρια προϊόντα της σειράς Fibre Clinix Vibrancy. Είναι ειδικά σχεδιασμένα προκειμένου να διατηρήσουν τη φρεσκάδα και τη λάμψη των ψυχρών ξανθών αποχρώσεων τόσο στο κομμωτήριο όσο και στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του σπιτιού.

 • Fibre Clinix Vibrancy Purple Booster (χρήσης κομμωτηρίου)
 • Fibre Clinix Vibrancy Blue Booster (χρήσης κομμωτηρίου)
 • Fibre Clinix Vibrancy Purple Shampoo (χρήσης κομμωτηρίου)
 • Fibre Clinix Vibrancy Purple Shampoo (χρήση στο σπίτι)
 • Fibre Clinix Vibrancy Heat Protection Mist (χρήση στο σπίτι)

Fibre Clinix – Εξατομικευμένη Μεταμόρφωση των Μαλλιών, στο κομμωτήριο και στο σπίτι

Το Fibre Clinix είναι το ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης μαλλιών αποκλειστικά για τα κομμωτήρια, το οποίο αξιοποιεί τις τελευταίες επιστημονικές καινοτομίες για να προσφέρει εξατομίκευση όχι μόνο στο κομμωτήριο, αλλά και στο σπίτι.

Συνδυάζοντας την Τεχνολογία C21 & Triple Bonding και την πλήρη εξατομίκευση, οι κομμωτές μπορούν να προσφέρουν επαγγελματικές υπηρεσίες που απευθύνονται σε πολλαπλές ανάγκες μαλλιών στοχεύοντας κάθε φορά στις εξατομικευμένες ανάγκες των μαλλιών της κάθε πελάτισσας. Σχεδιασμένο με ενεργά συστατικά εμπνευσμένα από καλλυντικά, κάθε Fibre Clinix Βooster για χρήση στο κομμωτήριο και κάθε σύστημα περιποίησης Fibre Clinix για χρήση στο σπίτι στοχεύουν σε διαφορετικές ανάγκες μαλλιών:

 • Fibre Clinix Vibrancy – Οι συνθέσεις με Τεχνολογία Triple Bonding & C21 και AHA, προσφέρουν χρωματικά αποτελέσματα με διάρκεια και παρατείνουν το αποτέλεσμα της υπηρεσίας κομμωτηρίου Fibre Clinix. Τώρα με νέα προϊόντα για ψυχρά ξανθά μαλλιά.
 • Fibre Clinix Fortify – Οι συνθέσεις με Τεχνολογία Triple Bonding & C21 και Niacinamide ενδυναμώνουν και θρέφουν τις ίνες της τρίχας για να παρατείνουν το αποτέλεσμα της υπηρεσίας κομμωτηρίου Fibre Clinix.
 • Fibre Clinix Hydrate – Οι συνθέσεις με Τεχνολογία Triple Bonding & C21 και σύμπλεγμα Squalane εξισορροπούν το επίπεδο υγρασίας της τρίχας και βοηθούν στην ενίσχυση της ελαστικότητας των μαλλιών.
 • Fibre Clinix Volumize – Οι συνθέσεις με Τεχνολογία Triple Bonding & C21 και Phytokine, προσφέρουν ανάλαφρη και πιο γεμάτη αίσθηση στα μαλλιά.
 • Fibre Clinix Tame – Οι συνθέσεις με Τεχνολογία Triple Bonding & C21 και Ceramide, τιθασεύουν ορατά τη δομή της τρίχας και λειαίνουν την επιφάνειά της για μαλλιά που δε φριζάρουν.

Fibre Clinix Vibrancy – Η ανανεωμένη σειρά

Χάρη στην ισχυρή του απόδοση επανόρθωσης και των επιλογών εξατομίκευσης που προσφέρει, το Fibre Clinix είναι η τέλεια υπηρεσία μετά τη βαφή για τις πελάτισσες του κομμωτηρίου σας. Μετά από μία υπηρεσία βαφής ή ανταύγειες, το Fibre Clinix αναδημιουργεί τους εσωτερικούς δεσμούς για πιο υγιή, δυνατά και ζωντανά μαλλιά.

Νέα προσθήκη στην ανανεωμένη σειρά Fibre Clinix Vibrancy αποτελούν 3 προϊόντα εξουδετέρωσης. Το κάθε προϊόν περιέχει ένα προσεκτικά επιλεγμένο μίγμα μωβ και μπλε πιγμέντων με στόχο να παρέχει το επιθυμητό αποτέλεσμα εξουδετέρωσης.

Στο κομμωτήριο, χάρη στα δύο νέα Fibre Clinix Vibrancy Boosters οι κομμωτές μπορούν τώρα να προσφέρουν μια υπηρεσία εξατομικευμένης εξουδετέρωσης στις πελάτισσές τους ως μέρος της κλασικής υπηρεσίας Tribond για επανόρθωση, ενίσχυση ή διατήρηση των ψυχρών ξανθών αποχρώσεων. Τα αποτελέσματα του κομμωτηρίου μπορούν να διατηρηθούν και στο σπίτι, με τη χρήση του Purple Shampoo που παρατείνει τα αποτελέσματα εξουδετέρωσης της θεραπείας κομμωτηρίου μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο, ενώ το Heat Protection Mist παρέχει επιπλέον περιποίηση και προστασία στα βαμμένα μαλλιά και ιδιαίτερα τα ευαίσθητα μαλλιά με ανταύγειες ή τα ξανοιγμένα ξανθά μαλλιά.

 

Για χρήση στο σπίτι, οι κομμωτές μπορούν να προτείνουν ένα υπερεξατομικευμένο σύστημα περιποίησης επιλέγοντας προϊόντα από τις διαφορετικές σειρές Fibre Clinix σύμφωνα με την κύρια και δευτερεύουσα ανάγκη των μαλλιών των πελατισσών τους. Για παράδειγμα:

 • Κύρια ανάγκη μαλλιών: Τα μαλλιά είναι ξανθά, με ανταύγειες ή λευκά και ένας ψυχρός τόνος είναι επιθυμητός.
 • Δευτερεύουσα ανάγκη μαλλιών: Τα μαλλιά είναι ταλαιπωρημένα από τεχνικές εργασίες και έχουν φθορές.
 • Προτεινόμενα προϊόντα: Fibre Clinix Vibrancy Purple Shampoo, Fibre Clinix Vibrancy Heat Protection Mist ή Fibre Clinix Fortify Multi-Repair Lotion.

Η δυνατότητα της εξατομίκευσης σε κάθε στάδιο της θεραπείας δίνει την ευκαιρία στις πελάτισσες να απολαύσουν επαγγελματική περιποίηση βάσει των δικών τους εξατομικευμένων αναγκών, γεγονός που ξεχωρίζει και τους επαγγελματίες κομμωτές από τον ανταγωνισμό.

Fibre Clinix – Online, Εκπαίδευση και Digital:

Για περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προϊόντα της Fibre Clinix Vibrancy και τις υπηρεσίες της σε κομμωτήρια, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Schwarzkopf Professional στην περιοχή σας ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας: schwarzkopf-professional.com/gr

Ανακαλύψτε και εμπνευστείτε μέσα από τους λογαριασμούς της Schwarzkopf Professional στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (@schwarzkopfpro.greece) χρησιμοποιώντας και τα hashtags #schwarzkopfpro και #FibreClinix.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Fibre Clinix Vibrancy είναι διαθέσιμα από τον Σεπτέμβριο 2022.