Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen θα παραμείνει κλειστό από τις 14 ΜαρτίουΣε συνέχεια της εξάπλωσης του ιού COVID-19 και ακολουθώντας την τελευταία απόφαση της Κυβέρνησης, ο αγαπημένος μας προορισμός για shopping therapy θα παραμείνει κλειστός για το κοινό από τις 14/03/2020.

Κλειστό το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen λόγω κορωνοϊού

Οι υπεύθυνοι του outlet δήλωσαν στην ανακοίνωσή τους στην επίσημη ιστοσελίδα: «Η υποχρέωσή μας είναι το εκπτωτικό χωριό να παραμείνει κλειστό μέχρι νεοτέρας, ακολουθώντας τις οδηγίες της Κυβέρνησης, και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την κατάσταση. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας και για τη συνεχή στήριξή σας».

Ακόμη, η παιδική χαρά του χωριού θα παραμείνει κλειστή έως και τις 25 Μαρτίου σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων πρόληψης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.

Γιατί μας αρέσει τόσο το McArthurGlen;

Με περισσότερα από 100 καταστήματα, καφέ και εστιατόρια, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, είναι το πρώτο και το κορυφαίο εκπτωτικό χωριό της Ελλάδας, με αγαπημένα designer brands που ανανεώνουν το στιλ και τη διάθεσή σας, έως 70% πιο φθηνά. Εκτός από τις απίθανες προσφορές, μπορείτε και να απολαύστε μία υπέροχη ημέρα στον χώρο του εκπτωτικού χωριού.

Προσφέρεται μέχρι και δωρεάν φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου στους επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού.

Ακόμη, με τις δωροεπιταγές του εκπτωτικού χωριού, μπορείτε να επιλέξετε το ποσό που θέλετε να χαρίσετε και να δώσετε την ευκαιρία στο αγαπημένο σας πρόσωπο να διαλέξει το δώρο που του ταιριάζει από 100+ brands. Στο εκπτωτικό χωριό μπορείτε να απολαύσετε το shopping σας ακόμα και αν έρχεστε ή πηγαίνετε στο αεροδρόμιο.

Ξεμείνατε από μπαταρία; Μην ανησυχείτε, γιατί στο εκπτωτικό χωριό μπορείτε να φορτίσετε το κινητό σας δωρεάν. Απευθυνθείτε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών του εκπτωτικού χωριού για να προμηθευτείτε ένα φορητό φορτιστή.

Επίσης, ακόμη και στην βροχή, είστε καλυμμένοι. Για την εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να προμηθευτείτε μία ομπρέλα από το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών και να συνεχίσετε το shopping σας.

Και το αυτοκίνητο; Όσο απολαμβάνετε τις αγορές σας, μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο Πλυντήριο Αυτοκινήτων στο εσωτερικό parking του εκπτωτικού χωριού (κίτρινος τομέας, κυλιόμενες σκάλες), για επαγγελματικό καθαρισμό με ατμό στο χέρι, μόνο με απιονισμένο νερό χωρίς άλατα.

Φυσικά, στο εκπτωτικό χωριό μπορείς να απολαύσεις ελεύθερη χρήση του WiFi από την κινητή σου συσκευή ή το laptop σου.

Το McArthurGlen ATHENS DESIGNER OUTLET βρίσκεται στην διεύθυνση: Οικοδομικό Τετράγωνο Ε71,
Σπάτα

McArthurGlen κλειστό