Αύριο, 8 Μαρτίου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γι’αυτό πρέπει εσύ και οι φίλες σου να το γιορτάσετε ως πρέπει. Το River West διοργανώνει αύριο ένα τέλειο event στον ανανεωμένο χώρο του παρέα με τον sfera 102,2.

Από τις 18:00 μέχρι τις 21:00, η Ναταλία Γερμανού, η Γιώτα Τσιμπρικίδου, η Ελένη Κολοκοτρώνη, η Νάνσυ Αντωνίου και η Μελίνα Κόκκορη, θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό Live Radio Show, εκπέμποντας από την κεντρική πλατεία του εμπορικού. Μια βραδιά γεμάτη μουσική, εκπλήξεις και δώρα και special guests δύο αστέρια της ελληνικής μουσικής σκηνής, τον Μύρωνα Στρατή και την Μαλού!

Επίσης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η ομάδα της ολοκληρωμένης σειράς γυναικολογικής φροντίδας EVA της ΙnterMed θα προσφέρει χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τη γυναικεία φροντίδα και δώρα μέσα από διαγωνισμούς που θα γίνουν στο χώρο.

Μη ξεχνάς ακόμα ότι στο ίδιο εορταστικό κλίμα, το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 12:00, ολοκληρώνονται και οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του RIVER WEST με το μεγάλο αποκριάτικο πάρτι! Τέσσερις ώρες γεμάτες αποκριάτικες μουσικές που θα ξεσηκώσουν τους επισκέπτες και μία ξεχωριστή παράσταση από κλόουν που θα διασκεδάσουν τα παιδιά με σκετσάκια, εντυπωσιακά ταχυδακτυλουργικά, ζογκλερικά κόλπα και αμέτρητα παιχνίδια!

Έφυγες για River West, λοιπόν!

RIVER WEST_1280X800