Βαθιά νοσταλγία και ανάμνηση ξύπνησε η επίσκεψη του πριγκιπικού ζευγαριού στην Ινδία και συγκεκριμένα στο Ταζ Μαχάλ. Ο Πρίγκιπας William θέλησε να αναπαραστήσει την φωτογραφία της μητέρας του, όταν το 1992 είχε κι εκείνη επισκεφτεί το μνημείο της αγάπης. Βέβαια, υπάρχει μια ολόκληρη ιστορία πίσω από την περιβόητη φωτογραφία της πριγκίπισας Νταϊάνα, αφού ο πρίγκιπας Κάρολος την είχε αφήσει στα κρύα του λουτρού την τελευταία στιγμή για να συναντήσει συνεργάτες του στο Νέο Δελχί. Κάπως έτσι, αναγκάστηκε να στηθεί μπροστά στους φωτογράφους μόνη, μπροστά από το σύμβολο της αγάπης.

νταιάνα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η φωτογραφία απέδειξε στον κόσμο και στα media πόσο δυστυχισμένη ήταν στον γάμο της. Γι’αυτό μάλιστα, το παγκάκι όπου καθόταν έμεινε στην ιστορία και ως το “παγάκι της Νταϊάνα.

Φεύγοντας λοιπόν από το σημείο, ο Πρίγκιπας William δάκρυσε από την συγκίνηση με τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν φωτιά. Τον συνέλαβαν να σκουπίζει τα μάτια του και στη συνέχεια να φοράει τα γυαλιά για να μπορέσει να κρυφτεί.

william

william1

william2

william3