Οι προσφορές κινητών τηλεφώνων της Μαύρης Παρασκευής είναι πάντα μια εξαιρετική ευκαιρία για εκείνους που θέλουν να αγοράσουν νέα συσκευή. Αν λοιπόν ψάχνετε για καινούριο κινητό αυτή την περίοδο, σίγουρα αξίζει να είστε προετοιμασμένοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συγκεντρώσαμε αυτόν τον εύχρηστο οδηγό για τις επερχόμενες τηλεφωνικές προσφορές Black Friday για να μοιραστούμε μαζί σας όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα καθώς και τι να περιμένουμε.

Φέτος, η Μαύρη Παρασκευή θα πέσει στις 26 Νοεμβρίου, αλλά μπορείτε να περιμένετε ότι μια μεγάλη σειρά από προσφορές Black Friday θα πέσουν πολύ πριν από αυτήν την ημερομηνία. Οι έμποροι τεχνολογίας αγαπούν τις πρόωρες πωλήσεις, συμπεριλαμβανομένων των παρόχων τηλεφώνου, οπότε σίγουρα αναμένετε να δείτε εκπτώσεις ήδη από τα τέλη Οκτωβρίου.

Πότε θα ξεκινήσουν οι τηλεφωνικές προσφορές Black Friday;

Η Black Friday πέφτει φέτος στις 26 Νοεμβρίου, αλλά αναμένουμε ότι οι προσφορές σε smartphones θα ξεκινήσουν νωρίτερα από εκείνη την ημερομηνία. Μια ολοένα και πιο διαδεδομένη τάση τα τελευταία χρόνια για τους εμπόρους είναι να προσφέρουν προσφορές νωρίς – ακόμη και στα τέλη Οκτωβρίου σε ορισμένες περιπτώσεις. Τα πράγματα τείνουν να θερμαίνονται ιδιαίτερα από την εβδομάδα των εκπτώσεων της Black Friday. Έτσι πολλές μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων όπως ο Κωτσόβολος Black Friday ή ο Γερμανός ήδη από τώρα προτιμούν να κάνουν προσφορές flash Black Friday. Ως γενικό κανόνα, σας συνιστούμε να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα από τις αρχές Νοεμβρίου και μετά, αν ψάχνετε για την επόμενη αναβάθμιση στο κινητό σας.

Προσφορές τηλεφώνου Black Friday: τι να περιμένετε

Η μεγάλη μέρα δεν αργεί να έρθει και είναι βέβαιο ότι θα δούμε πολλές κορυφαίες συσκευές σε συμφέρουσες τιμές. Σε γενικές γραμμές, οι προσφορές κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα χωρίζονται γενικά σε δύο κατηγορίες – προωθήσεις από τους μεγάλους παρόχους που παρέχουν συνήθως σεβαστές εκπτώσεις ακόμα και στα πιο νέα μοντέλα, στα πλαίσια ενός δεσμευτικού συμβολαίου και οι εκπτώσεις από ανεξάρτητους πωλητές που περιλαμβάνουν χαμηλές τιμές σε παλαιότερα μοντέλα ή διευκολύνσεις αποπληρωμής με τη μορφή δόσεων.

Είναι η Black Friday μια καλή στιγμή για να αγοράσετε ένα τηλέφωνο;

Ναι, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αγοράσετε μια συσκευή – στην πραγματικότητα τόσο για τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας όσο και για τους ανεξάρτητους εμπόρους. Είναι γενικά μια περίοδος που οι συμβάσεις των περισσότερων τείνουν να λήγουν, οπότε οι μεγάλοι πάροχοι τείνουν να προσφέρουν μεγάλες προσφορές και νέα προνομιακά συμβόλαια για να παρασύρουν τους πελάτες τους να ανανεώσουν τις συμβάσεις τους. Οι συσκευές χωρίς πάροχο, ειδικά τα Samsung Android, τείνουν επίσης να πωλούνται στις χαμηλότερες τιμές τους κατά τη διάρκεια της Μαύρης Παρασκευής. Αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι η τιμή που βλέπετε είναι η χαμηλότερη του χρόνου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έξυπνη λειτουργία του Skroutz για την εξέλιξη τιμής.

Πώς να βρείτε τις καλύτερες τηλεφωνικές προσφορές Black Friday

Πρώτον, θα συνιστούσαμε να ενημερωθείτε από τώρα για τις τρέχουσες προσφορές. Μπορείτε να βρείτε από τώρα τα φυλλάδια προσφορών αν μεταβείτε στους μεγάλους ιστότοπους καταστημάτων ηλεκτρονικών συσκευών όπως είναι ο  Κωτσόβολος και τα Media Markt που έχουν παράδοση στις πτώσεις τιμών σε κινητές συσκευές, καθώς των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε σελιδοδείκτες στις σχετικές σελίδες που αυτές οι εταιρείες θα χρησιμοποιούν για προσφορές. H Cosmote, η Vodafone, η Wind,  έχουν όλες ενότητες που αφορούν τις προσφορές στους ιστότοπούς τους, τις οποίες θα χρησιμοποιήσουν για μεγάλες εκδηλώσεις πωλήσεων-συμπεριλαμβανομένης της Black Friday.

Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε για τα email τους ή απλώς να κάνετε τακτικά check-in στις σελίδες τους για να δείτε τα πιο πρόσφατα.

Μόνο έτσι θα σας βρει η φετινή Black Friday 2021 προετοιμασμένους να εκμεταλλευτείτε όλες τις προσφορές σε smartphones και να τα αγοράσετε στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.