Έχουμε ήδη συμφωνήσει το πρέπει να φοράμε αντηλιακό όλο το χρόνο, έτσι δεν είναι; Τώρα βέβαια που ο ανοίγει ο καιρός, η ανάγκη αυτή γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Για να μην σε κάψει ο ήλιος την ώρα που θα ψήνεις το αρνί την Κυριακή, μην ξεχάσεις να εξοπλιστείς με αντηλιακή προστασία. Εμείς σου προτείνουμε 2 νέα αντηλιακά για να χαίρεσαι τον ήλιο χωρίς φόβο.

Η νέα σειρά Active Sun Screen, της Frezyderm πέρα απ’ την ολοκληρωμένη ηλιοπροστασία, ενυδατώνει την επιδερμίδα, προσφέροντας αντιγηραντική δράση. Τα αντηλιακά της σειράς είναι εμπλουτισμένα με Detox Plant Charcoal, δηλαδή ενεργό άνθρακα, που αποροφά τους ρύπους και αποτοξινώνει την επιδερμίδα. Έχουν μαύρο χρώμα, αλλά μην τα φοβηθείς, ίσα ίσα που θα σε βοηθήσει να το απλώσεις αποτελεσματικά χωρίς να σου ξεφύγει κανένα σημείο.

shutterstock_35408191 [Converted] FREZYDERM ACTIVE SUN SCREEN FACE CREAM SPF 50+

Η Carroten  δημιούργησε νέες καινοτόμες φόρμουλες που προσφέρουν ενισχυμένη προστασία και περιποιούνται την επιδερμίδα. Δοκιμάσαμε το νέο Aquavelvet Easy Spray SPF20  που προσφέρει βελούδινη αίσθηση αφού περιέχει Υαλουρονικό οξύ και το νέο Milk Protect & Care SPF20 που απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και προστατεύει ολοκληρωμένα από τις ηλιακές ακτίνες.

CAR18_AQUAVELVET MILK SPRAY SPF20 CAR18_MILK SPF20 200ML

Όποιο κι αν επιλέξεις, φρόντισε να απολαύσεις τον ήλιο με προσοχή για διατηρήσεις την επιδερμίδα σου τέλεια.