Η επιστροφή του Survivor είναι γεγονός από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ και σήμερα το βράδυ Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 21:00 θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο. Φέτος το κόνσεπτ του προγράμματος θέλει δύο ομάδες, μία “επωνύμων” και μία “κοινών θνητών”, να ανταγωνίζονται μεταξύ τους στις σκληρές δοκιμασίες και τη δύσκολη ζωή στο νησί, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Παρουσιαστής της εκπομπής είναι ο Σάκης Τανιμανίδης και οι παίκτες οι ακόλουθοι:

survivor-skai7

Οι 11 «επώνυμοι»: Ευριδίκη Βαλαβάνη, Bo, Μαριάννα Καλέργη, Κώστας Κοκκινάκης, Λάουρα Νάργες, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σόφη Πασχάλη, Γιάννης Σπαλιάρας, Στέλιος Χανταμπάκης, Λάμπρος Χούτος, Γιώργος Χρανιώτης,

Οι “κοινοί θνητοί”: Γιώργος Αγγελόπουλος, Ειρήνη Αϊνατσιόγλου, Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Πάνος Αργιαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ελένη Δάρρα, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Σάρα Εσκενάζη, Μάριος Ιωαννίδης, Ειρήνη Κολιδά, Δημήτρης Πάσχουλας, Φαίδων-Ορέστης Τσαγκ.

Πριν την πρεμιέρα όμως δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι πρώτες φωτογραφίες από τον Άγιο Δομίνικο που υπόσχονται πολλά για το παιχνίδι. Για να δούμε τι θα δούμε!

survivor-skai4

survivor-skai1

survivor-skai3

survivor-skai5

survivor-skai6

survivor-skai2

survivor-skai8