ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τελευταίες θέσεις για το νέο τμήμα

BA (Hons) Professional Culinary Arts

Εξασφάλισε ΣΗΜΕΡΑ μία από τις τελευταίες θέσεις των νέων τμημάτων, με επιδότηση διδάκτρων έως και 50%.

ba-honsprof_culinary-arts

Είσαι επαγγελματίας μάγειρας ή ζαχαροπλάστης;

Απόκτησε Bachelor στον Επισιτισμό σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, στην Ελλάδα.

 

Το Mediterranean College ανακοινώνει τις τελευταίες θέσεις για το νέο τμήμα του προγράμματος BA (Hons) Professional Culinary Arts.

Το μοναδικό πανεπιστημιακό πτυχίο στην Ελλάδα στις Επιστήμες Επισιτισμού είναι γεγονός! Το BA (Hons) Professional Culinary Arts απευθύνεται σε απόφοιτους ΙΕΚ, Σχολών Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής, αλλά και σε νέους ή παλαιότερους επαγγελματίες του χώρου.

Σκοπός του είναι να παρέχει στους ενδιαφερόμενους όλες εκείνες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που θα τους καταστίσουν ικανούς να αναλάβουν διοικητικές και οργανωτικές θέσεις στον Τομέα του Επισιτισμού.

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με το University of Derby, το Νο1 σε κατάταξη Βρετανικό Πανεπιστήμιο στις σπουδές Τουρισμού & Φιλοξενίας από τα εκπροσωπούμενα στην Ελλάδα (Guardian University Guide 2017) και οδηγεί σε απόκτηση Bachelor, πτυχίου ισοδυνάμου με ΑΕΙ/ΤΕΙ, σε διάστημα ενός ακαδημαϊκού έτους.

 

Σπουδές με πλεονεκτήματα:

  • Το πρόγραμμα διδάσκεται στα ελληνικά και δε βασίζεται σε γραπτές εξετάσεις, αλλά εργασίες, παρουσιάσεις, πρακτική και πραγματικά projects.
  • Περιλαμβάνει εργαστήρια, master-classes και εκπαιδευτικές επισκέψεις (εστιατόρια, ξενοδοχεία, ζυθοποιεία, εκθέσεις τροφίμων, catering, κτήματα, βιομηχανίες τροφίμων, κ.α.) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία).
  • Οδηγεί τους απόφοιτους σε διεκδίκηση θέσεων με υψηλές απολαβές, όπως Chef / Executive Chef, Food and Beverage Manager, Manager μονάδων Εστίασης.
  • Παρέχει σειρά ΔΩΡΕΑΝ παροχών: ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης & ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, σεμινάρια & workshops, γραφείο καριέρας κ.α.

Ενημερώσου ΣΗΜΕΡΑ για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες

του Mediterranean College:

Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779

www.medcollege.edu.gr

info@medcollege.edu.gr