Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, στις 14.00, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού θα υποδεχτεί το Red Bull Homerun, τη μαζικότερη ski & snowboard κατάβαση για ερασιτέχνες και pro. Ετοίμασε τον εξοπλισμό σου και έλα στον Παρνασσό για το πιο εντυπωσιακό, χειμερινό event!

 

Πώς θα δηλώσεις συμμετοχή;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, μπες εδώ και συμπλήρωσε την αντίστοιχη φόρμα. Οι εγγραφές θα γίνουν μόνο online, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλίσεις σίγουρα μια θέση στον αγώνα. Αν δεν προλάβεις να γραφτείς online, την ημέρα του event θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής από τις 11.30π.μ. έως τις 12.30μ.μ., με σειρά προτεραιότητας, μέχρι την κάλυψη των 200 θέσεων.

Ποιο είναι το format του αγώνα:

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, τοποθετείς τον εξοπλισμό σου – τα πέδιλα ski ή τη σανίδα snowboard – λίγα μέτρα μπροστά από την αψίδα της εκκίνησης. Στη συνέχεια, περπατάς προς τη γραμμή της εκκίνησης περιμένεις την έναρξη του αγώνα. Στις 14:00 με το πάτημα της κόρνας, σε μία ομαδική εκκίνηση τύπου “Le Mans” τρέχεις προς τον εξοπλισμό σου, τον “κουμπώνεις” όσο πιο γρήγορα μπορείς – πάντα όμως με ασφάλεια – και ξεκινάς την κατάβαση της πίστας Βάκχος (κόκκινη πίστα). Η αψίδα τερματισμού βρίσκεται λίγο πριν τη βάση του λιφτ στα 1950μ. Θα είσαι εσύ αυτός που θα την περάσει πρώτος;

Ο ταχύτερος και η ταχύτερη skier, καθώς και ο ταχύτερος και η ταχύτερη snowboarder θα βραβευτούν με κορυφαίο εξοπλισμό ski & snowboard αντίστοιχα, ενώ, οι υπόλοιποι 8 νικητές που θα ανέβουν στο βάθρο θα λάβουν μάσκες ski & snowboard.

Εδώ μπορείς να δεις τον ειδικό κανονισμό του event.

*Η διαδρομή ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες του χιονιού. Σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση προς τους συμμετέχοντες κατά την εγγραφή τους. Αλλιώς, μπορείτε να ενημερώνεστε στο redbull.com/homerun ή στα social media μας.

Μάθε περισσότερα:

redbull.com/homerun

#redbullhomerun