Κανείς δεν διαφωνεί ότι η 33χρονη Rihanna είναι ένα άψογο δείγμα γυναίκας ευλογημένης με φυσική ομορφιά. Ωστόσο, πολλοί πλαστικοί χειρουργοί του Hollywood και όχι μόνο, ορκίζονται ότι έχει «πειράξει» και εκείνη την εμφάνισή της, όπως οι περισσότεροι stars.

Εάν συγκρίνει κανείς παλιές και πρόσφατες φωτογραφίες της τραγουδίστριας, θα δει μικρές διαφορές, οι οποίες είναι διακριτικές αλλά όχι ανεπαίσθητες. Οι περισσότεροι ειδικοί, μιλούν για μία διακριτική ρινοπλαστική, ώστε να λεπτύνει την «γέφυρα» της μύτης της.

Μάλιστα, σύμφωνα και με διάφορα (ανεπιβεβαίωτα) δημοσιεύματα σε tabloids, έκανε και μία δεύτερη ρινοπλαστική μετά από τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τον πρώην σύντροφό της, Chris Brown, για να επανορθώσει την ζημία που της έκανε.

Φετινή φωτογραφία της Rihanna.

Τι αναφέρει η ίδια η Rihanna σχετικές με πιθανές πλαστικές επεμβάσεις

Η ίδια βέβαια, αρνείται κάθε παρέμβαση στην εξωτερική της εμφάνιση, την οποία αποδίδει σε γονίδια καθώς και στο contouring που κάνει στα χαρακτηριστικά του προσώπου της με τη βοήθεια του μακιγιάζ (όπως είχε αναφέρει σε βίντεό της για λογαριασμό της Vogue.

Ακόμη, σε συνέντευξή της από το μακρινό 2012, όχι μόνο αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι έχει κάνει ρινοπλαστική αλλά απέκλεισε το γεγονός να κάνει κάποια στο μέλλον: «Με τρομοκρατεί η ιδέα του νυστεριού. Ο πόνος, οι επιπλοκές – μην αναφερθώ και στο γεγονός ότι δεν θα είμαι ο αυθεντικός μου εαυτός μετά».

Δείτε ακόμη:

Είναι τελικά ζευγάρι η Rihanna με τον A$AP Rocky; Όλες οι αποδείξεις!