Οι εικασίες για τις ρομαντικές διασυνδέσεις της Shakira φούντωσαν μετά την εμφάνισή της στο Grand Prix της Formula 1 του Μαϊάμι με τον Tom Cruise και ένα ραντεβού για δείπνο με τον Lewis Hamilton. Το τελευταίο πρόσωπο με το οποίο έχει συνδεθεί είναι ο Τζίμι Μπάτλερ, παίκτης σταρ των Μαϊάμι Χιτ.

Οι φήμες πυροδοτήθηκαν από το μέσο ενημέρωσης Overtime, το οποίο ανέλυσε τα γεγονότα γύρω από τον αγώνα των Μαϊάμι Χιτ εναντίον των Μπόστον Σέλτικς στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ. Ανακαλύφθηκε ότι η Shakira ήταν παρούσα στον αγώνα που έγινε στο FTX Arena την περασμένη Κυριακή.

Αν και δεν είναι ασυνήθιστο για τη Σακίρα να παρακολουθεί διάφορες αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, τα πράγματα έγιναν ενδιαφέροντα όταν διαπιστώθηκε ότι αυτή και ο Μπάτλερ άρχισαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Παράταση σημείωσε επίσης ότι η Shakira είναι επιλεκτική ως προς το ποιον ακολουθεί στο Instagram, με μόνο 159 χρήστες. Μεταξύ αυτής της αποκλειστικής λίστας είναι ο Τζίμι Μπάτλερ, ο 33χρονος μπασκετμπολίστας.

Υπήρξαν εικασίες για το ποιος ξεκίνησε πρώτος το follow, με κάποιους να κλίνουν προς την πεποίθηση ότι η Shakira έκανε την πρώτη κίνηση.

Επιπλέον, το Overtime τόνισε μια διασκεδαστική σύμπτωση που σχετίζεται με τους εορτασμούς του Halloween της Shakira. Ένας από τους γιους της φέρεται να ντύθηκε Τζίμι Μπάτλερ.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όλα αυτά παραμένουν εικασίες, καθώς ούτε η Shakira ούτε ο Jimmy Butler έχουν σχολιάσει το θέμα.