Για κάθε γυναίκα που δραστηριοποιείται στο επιχειρείν, η ασφάλεια των δεδομένων, εταιρικών και προσωπικών, είναι εξαιρετικά σημαντική. Ευτυχώς, η Samsung εδώ και χρόνια έχει παρουσιάσει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών αποκλειστικά για τις ανάγκες ασφαλείας, που «θωρακίζουν» τους επαγγελματίες από τις κυβερνοεπιθέσεις.

Η απάντηση στον κίνδυνο των κυβερνοεπιθέσεων

Μπορεί μια συσκευή Galaxy της Samsung να προστατεύεται σε κάθε επίπεδο και σε πραγματικό χρόνο, ώστε να αισθάνεται ασφαλής ο χρήστης όταν οι κυβερνοεπιθέσεις αποτελούν καθημερινό πρόβλημα; Η πλατφόρμα Knox της Samsung έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει αποτελεσματικά τις μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις, οι οποίες αναζητούν μια δυναμική και αξιόπιστη λύση ασφάλειας για τους εργαζομένους τους. H πλατφόρμα ασφαλείας Knox είναι ενσωματωμένη στις συσκευές της Samsung από το chip up και εγγυάται μια έξυπνη σειρά λύσεων, εξαιρετικά εύκολων στη διαχείριση. Η Samsung είναι άλλωστε ένας τεχνολογικός κολοσσός που μπορεί να διασφαλίσει ότι, ακόμη κι αν εργάζεσαι στο δρόμο, τα δεδομένα σου θα παραμείνουν ασφαλή.

Eπαγγελματικά προϊόντα για κάθε ανάγκη

Αναρωτιέσαι αν υπάρχει όμως μια λύση που να είναι «κομμένη και ραμμένη» στις ανάγκες της δικής σου επιχείρησης; Η πλατφόρμα Knox της Samsung έρχεται με 8 διαφορετικά προϊόντα, προκειμένου να βρεις αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Η εταιρεία, αφουγκραζόμενη τις σημερινές ανάγκες, προτείνει τις επαγγελματικές λύσεις Knox Guard, Knox Mobile Enrollment, Knox Platform for Enterprise, Knox Manage, Knox Asset Intelligence, Knox E-FOTA, Knox Capture και Knox Configure, ενώ στη σουίτα υπάρχουν και πιο στοχευμένες λύσεις με ένα ετήσιο αντίτιμο, που προκύπτουν από το συνδυασμό των παραπάνω προϊόντων.

Κάνε το πρώτο βήμα με Galaxy Enterprise Edition

Κάθε επιχείρηση είναι εκτεθειμένη σε μια σειρά από κινδύνους που σχετίζονται με το κομμάτι του cyber security. Οι κινητές συσκευές Galaxy Enterprise Edition, μπορούν να προστατεύουν, υψώνοντας ένα «τείχος» απέναντι σε προσπάθειες για hacking ή για κλοπή των δεδομένων. Πρόκειται αρχικά για έναν εύκολο τρόπο ώστε η εταιρεία να παραμείνει προστατευμένη από απειλές που αφορούν τις κινητές συσκευές της. Με το Samsung Galaxy Enterprise Edition, λαμβάνεις εγγυημένα ειδοποιήσεις για ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας για έως και πέντε χρόνια. Έτσι, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι οι κινητές συσκευές είναι ενημερωμένες με έγκαιρες ενημερώσεις ασφαλείας και συντήρησης Android και Samsung. Επίσης, με την έκδοση Enterprise, διασφαλίζεται η κυκλοφορία της συσκευής για δύο χρόνια στην αγορά και τα δεδομένα της επιχείρησης είναι ασφαλή με το Knox Suite που περιλαμβάνεται στην έκδοση δωρεάν για το πρώτο έτος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνέχεια κυκλοφορίας της συσκευής διευκολύνει τη διαχείριση του συνόλου των κινητών. Τέλος, το Knox Suite επιτρέπει στους διαχειριστές IT να καλύπτουν όλα τα βήματα στο enterprise mobility, ενώ ο στόλος των συσκευών Enterprise Edition είναι έτοιμος για εργασία αμέσως, αφού εγγράφεται, διαχειρίζεται αυτόματα και προστατεύεται με την πλατφόρμα ασφαλείας Knox.

Αν ακόμα δεν έχεις πειστεί, σημειώνεται ότι με το Galaxy Enterprise Edition λαμβάνεις μεγαλύτερη υποστήριξη με εγγύηση που εκτείνεται 1 χρόνο πέρα της βασικής κάλυψης. Εσύ έχεις βάλει ως προτεραιότητα την ασφάλεια της επιχείρησής σου;

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.E

1. Το Samsung Knox πληροί με επιτυχία τις αυστηρές απαιτήσεις ασφαλείας που έχουν τεθεί από κυβερνήσεις και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας στους επιχειρηματικούς χρήστες μια ισχυρή λύση ασφάλειας για κινητά. – https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/knox-certifications

2. Το Knox Guard απαιτεί τριετή συνδρομή. Τα Knox Manage, Knox Asset Intelligence, Knox E-FOTA, Knox Capture, Knox Configure και το Knox Suite απαιτούν ετήσια συνδρομή.

3. Η διαθεσιμότητα του Enterprise Edition μπορεί να διαφέρει ανά μοντέλο και περιοχή.

4. Για έως τρία χρόνια συνολικά. Ισχύει για συσκευές Enterprise Edition που κυκλοφόρησαν το 2023 και μεταγενέστερα μοντέλα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.