Στο πλαίσιο του επενδυτικού πλάνου της LEROY MERLIN το οποίο βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη, ανακαινίστηκε ριζικά  το εμβληματικό κατάστημα της Θεσσαλονίκης.

Το «νέο πρόσωπο» του καταστήματος είναι συμβατό με τη φιλοσοφία της LEROY MERLIN να προσφέρει στους πελάτες της ολοένα και πιο αναβαθμισμένη πολυκαναλική εμπειρία αποτελώντας  «One Stop» προορισμό για την ανακαίνιση του σπιτιού και του κήπου.

Έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή ξεχωριστών και  προσωποποιημένων λύσεων, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη, πάντα σε προσιτές τιμές με κύριο μέλημα την καλύτερη ζωή στο σπίτι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Πλέον, στο ανακαινισμένο κατάστημα Θεσσαλονίκης, οι επισκέπτες βρίσκουν σε μια ανανεωμένη διάταξη τόσο τα καθιερωμένα αλλά και νέα τμήματα, όπως την εξειδικευμένη υπηρεσία ΑνακαινίζΩ, όπου ο ειΔΙΚΟΣ σου θα αναλάβει την ανακαίνιση σου ως πλήρες έργο, από το Α ως το Ω.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν περισσότερες κι εναρμονισμένες με τα πιο σύγχρονα στυλ, εκθέσεις στα τμήματα κουζίνας, μπάνιου, ξυλείας & τακτοποίησης, ενώ η LEROY MERLIN επεκτείνει το δίκτυο των #HOMISTAS Lab με ένα νέο εξειδικευμένο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για ιδιοκατασκευές στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης.

Το τέταρτο στην Ελλάδα #HOMISTAS Lab,  υποδέχεται τους λάτρεις του DIY και στη Θεσσαλονίκη για να προσφέρει έμπνευση, να παρουσιάσει βέλτιστες πρακτικές, παραδείγματα και καινοτόμες ιδέες σε όσους λατρεύουν τα μαστορέματα στο σπίτι αλλά και όσους θέλουν να συμβάλλουν ενεργά στην ενίσχυση του zero waste κινήματος!

Η LEROY MERLIN με το ανακαινισμένο κατάστημα της Θεσσαλονίκης, εγκαινιάζει και μία νέα εποχή στη σχέση με τον Επαγγελματία / Τεχνίτη δημιουργώντας μια σειρά από αποκλειστικές και εξειδικευμένες εμπειρίες και υπηρεσίες, δίνοντας προστιθέμενη αξία και μεγαλύτερη διευκόλυνση στην εξυπηρέτησή τους, όπως:

  • Νέα αυτόνομη είσοδο & νέο χώρο Parking
  • Αποκλειστικό ταμείο & τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης
  • Προσαρμοσμένες γκάμες προϊόντων στις δικές τους ιδιαίτερες ανάγκες με άμεση παραλαβή από το κατάστημα
  • Εξειδικευμένους και αποκλειστικούς συμβούλους πωλήσεων στα Τεχνικά τμήματα
  • NEO πρόγραμμα προνομίων CLUB PRO

Σύμφωνα με τον Γιώργο Γαρούφα, Διευθυντή Ανάπτυξης της LEROY MERLIN, «Στη LEROY MERLIN, κύριο μέλημά μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών, εμπλουτίζοντας τις υπηρεσίες και την γκάμα των προϊόντων μας & αποτελώντας «One Stop» προορισμό για την ανακαίνιση του σπιτιού και του κήπου. Για το λόγο αυτό και μένοντας πάντα πιστοί στη στρατηγική για τη συνολική ανάπτυξη της LEROY MERLIN στην Ελλάδα, προχωρήσαμε στην ανακαίνιση του καταστήματός μας στη Θεσσαλονίκη».