Η Rumy Alqahtani θα εκπροσωπήσει τη Σαουδική Αραβία στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe.

Μια είδηση που ξεχωρίζει για τη θετική της σημασία στον χώρο των γυναικών στη Μέση Ανατολή είναι η ανακοίνωση από τη Σαουδική Αραβία για την πρώτη συμμετοχή της στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe.

Η 27χρονη Rumy Alqahtani, με καταγωγή από το Ριάντ, είναι η εκλεκτή που θα αντιπροσωπεύσει το βασίλειο σε αυτόν τον αναγνωρισμένο διαγωνισμό, καθιστώντας την παρουσία της ιστορική για τις γυναίκες της χώρας της. Η Alqahtani, η οποία δραστηριοποιείται ως μοντέλο και δημιουργός ψηφιακού περιεχομένου, εξέφρασε την τιμή της να συμμετέχει στον διαγωνισμό μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, ενώ έχει ήδη λάβει αρκετούς τίτλους σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο.


Πέρα από τον χώρο της μόδας, η Alqahtani διαθέτει εντυπωσιακή εκπαιδευτική πορεία με πτυχίο οδοντιατρικής και γνώσεις τριών γλωσσών (αγγλικά, γαλλικά, και αραβικά), αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για πολλές γυναίκες σε παγκόσμιο επίπεδο. Με περισσότερους από 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram, προβλέπεται πως η δημοφιλία της θα αυξηθεί σημαντικά μετά τη συμμετοχή της στο Miss Universe.

 

Διάβασε επίσης:

Μις Κόσμος 2024: Νικήτρια η ξανθιά καλλονή Κριστίνα Πισκόβα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.