Όποια είναι εθισμένη στο instagram όπως κι εγώ, ας σηκώσει το χέρι. Οκ δεν θα το δω προφανώς, αλλά θα ταυτιστείς σίγουρα με το άρθρο και συγκεκριμένα με την Sarah Jessica Parker. Διότι όπως εσύ κι εγώ, έτσι και η ηθοποιός και σχεδιάστρια, δίνει ιδιαίτερη προσοχή για την φωτογραφία που θα ανεβάσει στο instagram της. Για τα likes ζούμε, άλλωστε. Υπερβολική εγώ;

Όπως ακριβώς λοιπόν τραβάς αμέτρητες διαφορετικές φωτογραφίες από κάθε γωνία όταν μπροστά σου σερβίρεται το φαγητό -ακόμα κι αν πεινάς υπερβολικά πολύ, θα κάνεις κουράγιο- έτσι ακριβώς κάνει και η Sarah Jessica προκειμένου να αναδείξει όμορφα τα υπέροχα της παπούτσια. Η ηθοποιός το Σάββατο κάθησε στα σκαλοπάτια του σπιτιού της στη Νέα Υόρκη και δοκίμασε να βγάλει την τέλεια φωτογραφία.

Όπως θα δεις παρακάτω, οι κινήσεις είναι ίδιες με εμάς. Στην αρχή δηλαδή το έχει κάπως χαμηλά γιατί όσο να πεις ντροπή να σε κοιτάνε οι άλλοι, αλλά προφανώς η λήψη είναι καλύτερη αν τραβάς από πάνω, γι’αυτό και δεν έχασε τον χρόνο της. Έπαιξε μάλιστα και με το καπέλο.

Το αποτέλεσμα:

"Well my bags are packed and I'm ready to go" x, sj

A photo posted by SJP (@sarahjessicaparker) on