Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και τα Παιδικά Χωριά SOS επέλεξε η Sarkk ΑΒΕΕ προκειμένου να δωρίσει καινούργιο ρουχισμό των brand Tommy Hilfiger & Tommy Jeans στο πλαίσιο τους προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει.

Κατά την διάρκεια του πενταετούς προγράμματος που εφαρμόζει η Sarkk ΑΒΕΕ, έχουν διατεθεί περισσότερα από 30.000 είδη για παιδιά και ενηλίκους καλύπτοντάς βασικές ανάγκες ένδυσης και υπόδησης.

Στις 26 Μαρτίου 2018, η ομάδα της Sarkk παρέδωσε στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας καινούργιο ρουχισμό, υποδήματα και αξεσουάρ, στηρίζοντας το έργο του να φροντίζει κορίτσια από 6 ετών και πάνω, προερχόμενα από οικογένειες με σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα. Η κ. Αναστασία Κατσιλιέρη, Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας ενημέρωσε την εταιρεία για το έργο που το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα προσφέρει από το 1889 που ιδρύθηκε ενώ πραγματοποίησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, στελέχη της εταιρείας παρέδωσαν για πέμπτη συνεχή χρονιά στα Παιδικά Χωριά SOS, καινούριο ρουχισμό και αξεσουάρ καλύπτοντας βασικές ανάγκες των σπιτιών της Βάρης, του Πλαγιαρίου, της Θράκης, της Κρήτης, των Στεγών Νέων στο Π. Φάληρο και τη Θεσσαλονίκη και του Ξενώνα Βρεφών SOS. Παράλληλα μαζί με τον κ. Επαμεινώνδα Λοράνδο Διευθυντή του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης και της Στέγης Νέων Αθηνών και την κ. Σοφία Πανούση Συντονίστρια Επικοινωνίας και Εύρεσης Πόρων του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν ένα από τα σπίτια φιλοξενίας και να μιλήσουν με τα παιδιά.

Συνολικά και στα δύο ιδρύματα παραδόθηκαν περισσότερα από 2.000 τεμάχια καινούργιου ρουχισμού, υποδημάτων και αξεσουάρ των brands Tommy Hilfiger & Tommy Jeans.

Ο κ. Γιώργος Μπετχαβάς, Γενικός Διευθυντής της Sarkk ΑΒΕΕ, δήλωσε: «Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που συνεχίζουμε για 5η χρονιά να διαθέτουμε καινούργιο ρουχισμό, υποδήματα και αξεσουάρ σε φορείς που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Αυτό το Πάσχα αποφασίσαμε α συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε και πάλι στα παιδιά. Είναι χρέος μας να συνεισφέρουμε, έτσι ώστε να καλύψουμε –κατά το δυνατόν- τις βασικές τους ανάγκες σε ρουχισμό. Τα παιδιά αντιπροσωπεύουν την ελπίδα και με γνώμονα αυτό, αποφασίσαμε να στηρίξουμε τη δράση τόσο του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, όσο και των Παιδικών Χωριών SOS, προσφέροντας βασικές κατηγορίες ένδυσης και υπόδησης στα παιδιά που φιλοξενούν. Η χαρά μας μεγάλη και μακάρι κάθε φορά να παίρνουμε τόση αγάπη, όση μας έδωσαν τα παιδιά που είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε».

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, την Μολδαβία και τη FYROM. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.

Έχοντας πάντα σαν στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Οι σειρές της Tommy Hilfiger αποτελούνται από ένα ολοκληρωμένο lifestyle brand portfolio που περιλαμβάνει τις συλλογές tailored και sportswear για άνδρες, sportswear για γυναίκες καθώς και συλλογές για παιδιά, υποδήματα, αθλητική ένδυση (γκολφ, κολύμβηση και ιστιοπλοΐα), underwear (εσώρουχα και πιζάμες), τσάντες, βαλίτσες, αξεσουάρ, οπτικά είδη, αρώματα, ρολόγια, είδη σπιτιού και λευκά είδη.

Η σειρά προϊόντων Tommy Jeans αποτελείται από προϊόντα jeanswear και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες και αξεσουάρ.