Η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College διοργανώνει Ομιλία με θέμα: «Βελτίωση αυτοκινήτου και σχεδιασμός πρωτοτύπου υψηλών επιδόσεων». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τρίτη 25 Απριλίου 2017 (17:00-19:30) στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα (Εργαστήριο Μηχανικών), με ομιλητές τον Δρ. Γεώργιο Ζόμπολα, Μηχανολόγο Μηχανικό, Εταιρία “GEARTECH ENGINEERING” και εκπρόσωπο της ομάδας FORMULA STUDENT του ΕΜΠ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για τις κατηγορίες αλλά και τις τεχνικές βελτίωσης ανά κατηγορία αυτοκινήτου ενώ θα γίνει παρουσίαση των βασικών αρχών του τρόπου δουλειάς και των προκλήσεων που προκύπτουν κατά τον σχεδιασμό και την κατασκευή του πρωτοτύπου υψηλών επιδόσεων, της ομάδας FORMULA STUDENT του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε προπτυχιακούς φοιτητές της Σχολής Μηχανικών του Mediterranean College αλλά και άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, σε επαγγελματίες μηχανολόγους μηχανικούς και γενικότερα του κλάδου αυτοκινητοβιομηχανίας (τεχνικούς), σε μαθητές λυκείου που ενδιαφέρονται για μελλοντικές συναφείς σπουδές, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται για τη βελτίωση του αυτοκινήτου.

Print

Να σημειωθεί ότι, η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College λειτουργεί από το 2005, ανοίγοντας το δρόμο για την παροχή ιδιωτικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα στον κλάδο των Μηχανικών. Σε συνεργασία με το TOP50 Βρετανικό Πανεπιστήμιο, University of Derby (σύμφωνα με τον Πανεπιστημιακό οδηγό του Guardian για το 2017), δίνει τη δυνατότητα απόκτησης Bachelor (ισοδύναμο επαγγελματικά με εκείνο των δημοσίων ΑΕΙ) στην ειδικότητα του Πολιτικού Μηχανικού {BEng (Hons) Civil Engineering & Construction}, το πρώτο Bachelor στην Ελλάδα, στην ειδικότητα του Μηχανολόγου Μηχανικού {BEng (Hons) Mechanical Engineering & Design} καθώς και τα ΝΕΑ μεταπτυχιακά προγράμματα MSc Civil Engineering & Construction και MSc Mechanical Engineering & Design.

Η παρακολούθηση της Ομιλίας προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής. Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ  ή καλέστε στο 210 8899600.

Mediterranean College:

Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779
[email protected]  &   www.medcollege.edu.gr