Η Σελίν Ντιόν αποτελεί μια από τις πιο αγαπητές στο κοινό τραγουδίστριες, που οι φανς ανυπομονούν να δουν ζωντανά σε κάποια συναυλία. Η μεγάλη καλλιτέχνης όμως προχώρησε ξανά στην ακύρωση μέρους της περιοδείας της Courage στη βόρεια Αμερική, εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

“‘Ηλπιζα πράγματι ότι θα ήμουν έτοιμη να ανεβώ ξανά στη σκηνή τώρα, αλλά βλέπω ότι πρέπει να είμαι πιο υπομονετική”, έγραψε η σταρ στο Twitter.

Η τραγουδίστρια, της οποίας παραστάσεις χρειάστηκε να αναβληθούν λόγω της πανδημίας, είχε ήδη ακυρώσει προγραμματισμένες συναυλίες στο Λας Βέγκας μεταξύ Νοεμβρίου 2021 και Φεβρουαρίου 2022. Η Ντιόν επρόκειτο να ξαναρχίσει την περιοδεία της στις 9 Μαρτίου στο Ντένβερ και να δώσει συναυλίες σε σχεδόν 15 αμερικανικές και καναδικές πόλεις έως τις 22 Απριλίου.

Και οι συναυλίες αυτές ακυρώνονται πλέον καθώς η αποκατάσταση της υγείας της τραγουδίστριας, που πάσχει από σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς” οι οποίοι την εμποδίζουν να τραγουδήσει στη σκηνή, “παίρνει περισσότερο χρόνο απ΄ότι ήλπιζε”, αναφέρει η διοργάνωσή της σε ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ΦΟΥΛ ερωτευμένοι και… επίσημα!