Σήμερα, τα SEPHORA και η Rare Beauty ανακοινώνουν την έναρξη της εκστρατείας Make a Rare Impact, μιας συνεργασίας για την αναγνώριση της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, μιας παγκόσμιας ημέρας για την παγκόσμια εκπαίδευση για την ψυχική υγεία, ευαισθητοποίηση και υπεράσπιση. Στις 10 Οκτωβρίου, τα SEPHORA θα δωρίσουν το 100%* των πωλήσεων προϊόντων Rare Beauty στο Rare Impact Fund. Δημιουργήθηκε το 2020 από την Ιδρύτρια και Δημιουργό της Rare Beauty, Selena Gomez, η αποστολή του Rare Impact Fund είναι να μειώσει το στίγμα που σχετίζεται με την ψυχική υγεία και να επεκτείνει την πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας και εκπαίδευση για νέους σε όλο τον κόσμο.

«Δημιούργησα το Rare Impact Fund με στόχο την αύξηση της πρόσβασης σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας και εκπαίδευση για νέους, κάτι που θα ήθελα να είχα όταν ήμουν νεότερη», δήλωσε η Selena Gomez, Ιδρύτρια και Δημιουργός της Rare Beauty και του Rare Impact Fund. «Η κρίση ψυχικής υγείας είναι ένα από τα πιο σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι σήμερα και αυτό το έργο δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την υποστήριξη συνεργατών, όπως τα SEPHORA, που όχι μόνο πιστεύουν σε αυτήν την αποστολή, αλλά δωρίζουν σημαντικά κεφάλαια για την αύξηση των πόρων για την ψυχική υγεία σε νέους σε όλο τον κόσμο. Με τιμά που η Rare Beauty συνεργάζεται με τα SEPHORA αυτή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας για να συγκεντρώσει κεφάλαια για το Rare Impact Fund από τις πωλήσεις της Rare Beauty στα SEPHORA».

Αξιοποιώντας την παγκόσμια απήχηση των SEPHORA, οι δωρεές* θα γίνουν σε είκοσι οκτώ αγορές όπου δραστηριοποιούνται τα SEPHORA, συμπεριλαμβανομένων της Αυστραλίας, της Βραζιλίας, της Βουλγαρίας, του Καναδά, της Τσεχίας, της Δανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ελλάδας, της ΕΔΠ Χονγκ Κονγκ, της Ιταλίας, της Μαλαισίας, του Μεξικού, της Νέας Ζηλανδίας, Φιλιππίνες, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σιγκαπούρη, Νότια Κορέα, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ταϊλάνδη, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Scott Friedman, Διευθύνων Σύμβουλος της Rare Beauty μοιράστηκε: «Τα SEPHORA έπαιξαν αναπόσπαστο ρόλο στην κυκλοφορία του Rare Beauty το 2020 και έκτοτε είναι πραγματικός συνεργάτης σε κάθε πτυχή της επιχείρησης. Υποστήριξαν απίστευτα το όραμα της Selena να αλλάξει τη συζήτηση στη βιομηχανία ομορφιάς και να μετατοπίσει τη προσοχή προς την αποδοχή και τη θετικότητα, ενώ υπερασπίστηκε επίσης την προσωπική της αποστολή να απενοχοποιήσει το θέμα της ψυχικής υγείας. Φέτος, προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, προσβλέπουμε σε μια επιτυχημένη κοινή προσπάθεια συγκέντρωσης κεφαλαίων με τα SEPHORA προς όφελος του έργου του Rare Impact Fund που υποστηρίζει οργανισμούς ψυχικής υγείας παγκοσμίως που επικεντρώνονται στους νέους ανθρώπους και τις υποεξυπηρετούμενες κοινότητες».

Τις ημέρες πριν από την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, τα SEPHORA θα συγκεντρώσουν την παγκόσμια κοινότητα ομορφιάς τους για να συμμετάσχουν σε μια ανοιχτή συζήτηση σχετικά με την ψυχική υγεία μέσω μιας σειράς κοινωνικού περιεχομένου που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Rare Beauty. Μαζί, η Rare Beauty και τα SEPHORA δεσμεύονται να απενοχοποιήσουν τις συζητήσεις για την ψυχική υγεία και να γιορτάσουν αυτό που κάνει τον καθένα μας rare.

“Στα SEPHORA, πιστεύουμε ότι η ομορφιά μπορεί να συμβάλει θετικά στην ψυχική υγεία. Μοιραζόμαστε τις αξίες της Rare Beauty της καλοσύνης και της συμπερίληψης, γι’ αυτό ήταν ο ιδανικός συνεργάτης για εμάς την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.” είπε η Deborah Yeh, Global Chief Purpose Officer, SEPHORA. “Θέλουμε η βιομηχανία ομορφιάς να είναι ένα ασφαλές και φιλόξενο μέρος για όλους και είμαστε περήφανοι που χρησιμοποιούμε την παγκόσμια επωνυμία και το δίκτυό μας για να υποστηρίξουμε το Rare Impact Fund και την αποστολή τους να διαμορφώσουν θετικές συζητήσεις γύρω από την ψυχική υγεία”.

Η Elyse Cohen, Αντιπρόεδρος του Social Impact & Inclusion της Rare Beauty, και Πρόεδρος του Rare Impact Fund μοιράστηκε, “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τα SEPHORA την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας για να συγκεντρώσουμε σημαντικά κεφάλαια για την ψυχική υγεία των νέων. Αυτό οφείλεται στην απίστευτη κοινότητά μας και εταιρικούς συνεργάτες όπως τα SEPHORA που μαζί με το Rare Impact Fund μπόρεσε να επιτύχει τόσα πολλά. Μέχρι σήμερα, το Rare Impact Fund έχει προσεγγίσει περισσότερους από 740.000 νέους ανθρώπους, 10.000 δασκάλους και διαχειριστές και 367 εκπαιδευτικά συστήματα και μόλις ξεκινάμε. Τα κεφάλαια που συγκεντρώνονται μέσω της εκστρατείας Make a Rare Impact θα υποστηρίξουν άμεσα τους υπάρχοντες και μελλοντικούς επιχορηγούμενους του Rare Impact Fund και θα εξασφαλίσουν ότι οι νέοι θα έχουν πρόσβαση στους πόρους που χρειάζονται για να υποστηρίξουν την ψυχική τους υγεία».

Η Artemis Patrick, Πρόεδρος των SEPHORA North America, η οποία στο παρελθόν υπηρέτησε ως Global Merchandising Officer και ηγήθηκε της παγκόσμιας κυκλοφορίας της Rare Beauty, πρόσθεσε: «Είμαστε περήφανοι που δημιουργήσαμε μια κοινότητα επωνυμιών που πρωτοστατούν με τις αξίες τους και κάνουν ενεργά τη διαφορά στην κόσμο – και η Rare Beauty είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού. Την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, τα SEPHORA έχουν την τιμή να συνεργαστούν με τη Selena και την Rare Beauty για να υποστηρίξουν το έργο που αλλάζει τη ζωή του Rare Impact Fund και καλωσορίζουμε ολόκληρη την κοινότητα ομορφιάς SEPHORA για να μας βοηθήσει να κάνουμε ένα “Rare Impact”.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Rare Impact Fund, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: rareimpactfund.org.