Στην πρόσφατη πρωινή μας βόλτα περάσαμε από «Το Ταψάκι», το μαγαζί στο Περιστέρι που περηφανεύεται ότι όλα όσα θα πάρεις από εκεί είναι δικής τους παραγωγής. Μιας και δεν είχαμε φάει ακόμα πρωινό, ξεκινήσαμε να κοιτάμε το τι θα διαλέξουμε ανάμεσα στις λαχταριστές σφολιάτες, πίτσες, μπουγάτσες και πεϊνιρλί, τα οποία όλα μας έκλειναν το μάτι. Εν τέλει, ύστερα από σκέψη (θέλαμε πραγματικά να πάρουμε όλο το μαγαζί, αλλά σε μία τέτοια περίπτωση δεν θα μας έσωζε ούτε ο καλύτερος personal trainer) καταλήξαμε τελικά σε ένα πεϊνιρλί κοτομπέικον-τυρί, μία ζαμπονοτυρόπιτα σπέσιαλ και μια μπουγάτσα με κιμά.

to-tapsaki-1

Τα συνοδεύσαμε αυτά με τον καφέ μας και μια χρωματιστή, παγωμένη γρανίτα και-αφού μας εξέπληξε ευχάριστα το ποσό που πληρώσαμε-απολαύσαμε τις επιλογές μας. Το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι ότι πραγματικά ξετρελαθήκαμε με την άριστη ποιότητα και την θεϊκή γεύση, καθώς το αφράτο πεϊνιρλί με την πλούσια γέμιση, η τραγανή σφολιάτα με τον παραδοσιακό αγαπημένο συνδυασμό και η απίστευτη αλμυρή μπουγάτσα έμειναν στη μνήμη μας.

to-tapsaki-2

Ακόμα και ο καφές, κατάφερε να εκπλήξει ευχάριστα με την πλούσια, ξεχωριστή γεύση του (για τη γρανίτα δε το συζητάω καν)! Σίγουρα θα ξαναπεράσουμε από “Το Ταψάκι” σύντομα-άλλωστε, χρωστάμε στον εαυτό μας να κάτσουμε άνετα εκεί και να δοκιμάσουμε τις ατομικές πίτσες και το φυσικό χυμό τους (σε περίπτωση βέβαια που θέλετε να κάτσετε σπίτι σας, μπορείτε να παραγγείλουμε στο χώρο σας καλώντας στο τηλέφωνο: 21 5570 3555 ή στο 6985 824 004)!