Επίθεση εξαπέλυσε προς την μικρή κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς το Madame Figaro. Ούτε λίγο, ούτε πολύ το δημοσίευμα χαρακτήρισε την Σούρι Κρουζ ως ένα διαβολικό παιδί που είναι κακομαθημένο και δεν μπορεί με τίποτα να συνυπάρξει με τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της. Μάλιστα, τυραννά τους πάντες γύρω της όπως ακριβώς υποστήριξε και η νταντά της 10χρονης σήμερα, Σούρι.

Όπως εξηγεί το δημοσίευμα, φαίνεται πως το παιδί έχει κληρονομήσει τα πολύ άσχημα χούγια των γονιών της αφού και ο πατέρας της δεν έχει το καλύτερο όνομα στο Hollywood, ενώ λατρεύει τα ρούχα ακριβώς όπως η μαμά της. Σε ηλικία μόλις 3 χρόνων, φόρεσε και τα πρώτα της ψηλοτάκουνα, ενώ δεν άργησε να κηρυχθεί fashion icon.

suri

Η νταντά της Σούρι το 2010 ομολόγησε πόσο αυταρχικό παιδί είναι και ότι κακομεταχειρίζεται τους πάντες χωρίς καμία διάκριση. Ακόμα και τους δασκάλους της.

Τα παιδιά των διασήμων είναι λογικό να ξεφεύγουν πάντως από την προστασία τους και την ανατροφή τους, αφού είναι δύσκολο να διαχειριστούν τόση δημοσιότητα που συνεχώς τα θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο. Η επίθεση ίσως είναι σκληρή προς την Σούρι, που σήμερα φαίνεται να έχει ηρεμήσει κάπως, αλλά αποτελεί… καμπανάκι για τους γονείς που ζουν μάλλον σε ένα δικό τους σύννεφο.

σουρι κρουζ

tom