Τις τελευταίες μέρες, μετά την ανακοίνωση για τους νέους κριτές του GNTM 5, γίνεται καθημερινά λόγος για την νέα προσθήκη, το μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή. Μια κοπέλα με διεθνή καριέρα που έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, τα φρύδια της.

Πολλοί σχολίασαν αρνητικά την νέα αυτή προσθήκη αλλά και την επιλογή των φρυδιών της. Άλλοι όμως τοποθετήθηκαν θετικά για την Σοφία, λέγοντας:
«Γνωρίζω τον Τάσο Σοφρωνίου, γιατί έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, έχει κάνει μια guest εμφάνιση στη δική μας σεζόν κι είχαμε περάσει πολύ όμορφα. Τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν την γνωρίζω προσωπικά, όμως έχω ακούσει για εκείνη. Το monobrow γύρω στα ’60ς και ’70ς ήταν σαν κίνημα φεμινισμού, οπότε αν το κάνει για αυτό, τότε πολύ καλά κάνει. Επίσης, είναι ένα εκκεντρικό πράγμα που το κάνουν πολλοί άνθρωποι, είναι ένας τρόπος έκφρασης».

Απο την άλλη ο σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς δεν είχε την ίδια άποψη, καθώς υποστήριξε πως δεν του αρέσει η ιδέα να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή.

«Δεν ήξερα ποια είναι η Σοφία Χατζηπαντελή.Ευτυχώς δεν είμαι ούτε το CNN ούτε η Vogue για να την ξέρω, ευτυχώς δηλαδή! Εμένα αυτό το άτομο δεν μου άρεσε από την αρχή. Είδα ένα Instagram οικτρό, με ποπούς, με χείλια, με τέτοια, αγαπώ τις γυναίκες αλλά μου αρέσουν οι κομψές γυναίκες, οι λουσάτες, οι όμορφες, οι αριστοκρατικές και νομίζω ότι αυτό ήθελε και το GNTM. Υποτίθεται ότι έδιωχνε όποιον είχε πρόσθετα πράγματα πάνω του. Αυτή αν αρχίσει να αφαιρεί θα περάσει όλη η σεζόν», είπε.