Ο Τριαντάφυλλος έχει μπλοκαριστεί στο Instagram λόγω πολλαπλών αναφορών που δέχτηκε το προφίλ του. Ο τραγουδιστής υποθέτει ότι οι αναφορές προέρχονται από άτομα που ενοχλήθηκαν με τις δηλώσεις του σχετικά με το πρόγραμμα “Survivor All Star” και τον πρώην φίλο του, Σάκη Κατσούλη. Πιθανότατα, οι αναφερόμενοι αναγνώστες προσπάθησαν να αναστείλουν το προφίλ του λόγω αντιπαραθέσεων και διαφωνιών που προέκυψαν λόγω των σχολίων του για το συγκεκριμένο ριάλιτι και για τον Σάκη.

«Έκλεισε το προφίλ μου το καλό με τους 140.000 followers. Μάλλον έγιναν πολλές αναφορές από ό,τι μου είπε και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Όλα είναι στη δικηγόρο, θα γίνουν οι διαδικασίες. Έχω ανοίξει και δεύτερο προφίλ, αλλά μάλλον θα ανοίξουμε και το άλλο», αναφέρει ο Τριαντάφυλλος.

«Είναι κάποιοι άνθρωποι που έχουν σίγουρα πειραχτεί από δηλώσεις μου για το Survivor. Αλλά από τη στιγμή που κέρδισε αυτός που θέλανε, δεν μπορώ να καταλάβω. Εγώ επειδή δεν είμαι ψώνιο δεν πήρα το μπλε τικ, που θα μπορούσα να το πάρω για πλάκα. Αν το είχα πάρει δεν θα μπορούσαν να μου κάνουν αναφορά», συνέχισε.

Τέλος, επισημαίνει πως δεν έχει μετανιώσει για την υποστήριξη προς τον Σάκη και άλλους προσώπους, αλλά εκφράζει μετανιωμένος για την υποστήριξή του προς τον Μπάρτζη.

Δείτε τι είπε στην εκπομπή “Καλοκαίρι yes!”:

Διάβασε επίσης:

18 πράγματα που (ίσως) δεν ξέρεις για την… “Barbie”!