Είσαι έτοιμη για παραλία; Πρόσεξε τι θα απαντήσεις γιατί στο τέλος του κειμένου θα έχεις αναθεωρήσει!

Εμείς εδώ στο That’s Life είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα για τα κιλά και την ζυγαριά. Αφού ο καθένας μας έλεγε τη δική του ιστορία για το πόσο ζυγίζει στη μια ζυγαριά και πόσο στην άλλη, αποφασίσαμε να λάβουμε δραστικά μέτρα. Πόσο δραστικά; 3 super ζυγαριές που δεν χάνουν… χιλιόγραμμο!

Που βρήκαμε τις… εκλεκτές; Στο GearBest.com και σας τις παρουσιάζουμε! Για να διαλέξετε…

Η πρώτη που ξεχωρίσαμε γιατί είμαστε και λίγο tech freaks, ήταν η YUNMAI Mini 1501. Καταρχάς διαθέτει Bluetooth, κάτι που σημαίνει πως στέλνει και στο κινητό τα νούμερα ζύγισης για να μην είμαστε ποτέ εκτός φόρμας. Μετράει (κράτα σημειώσεις) την μάζα λίπους, την κατακράτηση υγρών, την πυκνότητα των οστών (ακριβείας είπαμε) ενώ κρατάει και στην μνήμη προηγούμενες μετρήσεις για να είσαι πάντα σε φόρμα. Με μεγάλη οθόνη 3,3 ιντσών LED, θα την λατρέψεις. Ειδικά μετά τα αποτελέσματα που θα σε βοηθήσει να έχεις…! Κοστίζει μόλις 32,99 δολάρια!

 

Θυμάσαι παλαιότερα που έβαζαν γουρουνάκια στα ψυγεία, για να μην τρώμε; Κάτι που οι ψυχολόγοι είχαν λανσάρει; Τώρα υπάρχει το ίδιο και σε ζυγαριά! Και όχι σε οποιαδήποτε ζυγαριά. Στην YESHM YHB1305 DIY Puzzle Shape Body Fat Scales. Καταρχάς την συναρμολογείς σαν παζλ. Αφού την φτιάξεις έχεις μια ζυγαριά απόλυτης ακρίβειας. Ζυγίζει μόλις 900 γραμμάρια και η τιμή της στο GearBest.com είναι 27,29 δολάρια! Το καλύτερο; Βγαίνει και σε άλλα τέλεια σχέδια…

 

 

Η ζυγαριά YESHM YHB1321 είναι φτιαγμένη από μπαμπού και μάλιστα είναιηλεκτρονική! Δεν χάνει… γραμμάριο, διαθέτει οθόνη 1,8 ιντσών LED και φυσικά είναι πανάλαφρη! Μπορεί να μετρήσει μέχρι και 180 κιλά βάρους και ταυτόχρονα διακοσμεί απίστευτα το μπάνιο σας, και όχι μόνο! Άλλωστε, το μπαμπού είναι ένα περιζήτητο και πολύ όμορφο υλικό για κάθε σπίτι. Και η τιμούλα της; 56,99 δολάρια!

 

 

Γίνεται να βγεις παραλία χωρίς τα κατάλληλα «εργαλεία»; Στο GearBest.com θα βρεις πολλές ακόμη ζυγαριές για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει!