Ένας από τους μεγαλύτερους ράπερ και παραγωγούς, ο Snoop Dogg, έχει προσλάβει άτομο, μόνο για μια δουλειά, για να του στρίβει τα τσιγάρα του, τον οποίο πληρώνει γύρω στα 50.000 δολάρια τον χρόνο. Η αγάπη του Snoop Dogg για την μαριχουάνα είναι γνωστή και είναι τόσο μεγάλη που προσέλαβε άτομο για να του τα έχει όλα έτοιμα και μάλιστα τον ακριβοπληρώνει. Ο μισθός του ανέρχεται στα 40.000 με 50.000 δολάρια, δηλαδή 3.400 με 4.200 δολάρια τον μήνα.


Η είδηση έγινε γνωστή από την σελίδα «Uber Facts» γράφοντας: «Ο Snoop Dogg έχει σε πλήρη απασχόληση έναν υπάλληλο που του στρίβει τσιγάρα μαριχουάνας, ο οποίος βγάζει περίπου 40.000 με 50.000 δολάρια τον χρόνο».
Ο Snoop Dogg απάντησε από τον λογαριασμό του στο Twitter και επιβεβαίωσε την είδηση γράφοντας: «Έχουμε πληθωρισμό. Ο μισθός έχει αυξηθεί». Η δουλειά του συγκεκριμένου δεν μένει μόνο στο στρίψιμο τσιγάρων καθώς, απολαμβάνει και άλλα προνόμια όπως να ακολουθεί τον ράπερ στις περιοδείες του, στα ταξίδια του, στα events αλλά και στην καθημερινότητά του.

Η αποκάλυψη όμως της είδησης είχε γίνει και παλιότερα σε μια εκπομπή όταν ήταν καλεσμένος ο ράπερ με τον Σεθ Ρόγκεν, ο οποίος ισχυρίστηκε πως είχε δει τον συγκεκριμένο υπάλληλο, να κάνει προπόνηση στο στρίψιμο μαριχουάνας.