Τα σημερινά παιδιά λατρεύουν τα smartphones και τα tablets, καθώς ο κόσμος της mobile τεχνολογίας, ανοίγει τις πύλες σε μαγευτικούς και φανταστικούς κόσμους! To Alcatel 1T7 είναι το tablet που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους μκρούς μας φίλους, αποτελώντας μια πρόταση που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες τους! H 7 ιντσών οθόνη με τα ολοζώντανα χρώματα, η υψηλή αντοχή που οφείλεται στην ειδική Bumber Case (που περιλαμβάνεται στη συσκευασία), το πλήθος των παιδικών εφαρμογών και η λειτουργία “Eye Care” για να μην κουράζονται τα μάτια των παιδιών, καθιστούν το Alcatel 1T το απόλυτο παιδικό tablet που θα λατρέψουν μικροί και… μεγάλοι (περισσότερα για το εκπληκτικό tablet της Alcatel μπορείτε να βρείτε εδώ)!

Τώρα, δύο tablet Alcatel 1T 7 μπορούν να γίνουν δικά σας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας!

  1. Like & Share το διαγωνισμό στο profile σας (σε public μορφή)
  2. Σχόλιο κάτω από το Post του διαγωνισμού μέσα στο site

Θα δεχτούμε συμμετοχές μέχρι τις 23:59, 11/8/2019 και τα αποτελέσματα για τους 2 τυχερούς φίλους μας θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 12/8/2019. Τα δώρα του διαγωνισμού μας είναι μια ευγενική χορηγία της TCL Communications, την οποία και ευχαριστούμε πολύ.

308 Σχόλια