Οι εντυπωσιακές ανοιξιάτικες mid-season sales του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen έφτασαν! Από την Τρίτη 3 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 15 Μαΐου επισκεφθείτε τον απόλυτο shopping προορισμό και αποκτήστε must-have κομμάτια από τα αγαπημένα σας designer brands.

Αναβαθμίστε τις εμφανίσεις και την γκαρνταρόμπα σας με extra εκπτώσεις στις ήδη μειωμένες τιμές outlet του McArthurGlen Designer Outlet Athens, απολαύστε μια ημέρα γεμάτη shopping με την οικογένεια σας και κάντε ένα διάλλειμα με ασφάλεια, σε ένα από τα καφέ και εστιατόρια  στον υπαίθριο χώρο του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen.

Και οι μικροί μας φίλοι, από την Κυριακή 8 Μαΐου και για κάθε Κυριακή του μήνα (08/05, 15/05, 22/05 & 29/05) θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά, να μάθουν πληροφορίες για την ανάπτυξη και τη φροντίδα των φυτών και να γίνουν οι ίδιοι κηπουροί μέσα από το πρόγραμμα «Μικροί Κηπουροί» που υλοποιείται με τη συμμετοχή του Τμήματος Κηποτεχνίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάθε Κυριακή, στον 1ο όροφο του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen, 2 γκρουπ των 30 παιδιών θα μαθαίνουν τα μυστικά των φυτών (11:00-12:00 και 12:30-13:30).

Από την Κυριακή 8 Μαΐου και κάθε Κυριακή μέχρι τον Οκτώβριο, τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen, θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11:00 μέχρι τις 20:00, για ακόμη περισσότερο shopping και διασκέδαση!

Περισσότερες πληροφορίες στο mcarthurglenathens.gr, στο Facebook και το Instagram.