Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και εσύ ακόμα ψάχνεις το ιδανικό δώρο για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου; Σκέφτεσαι μια όμορφη ανθοδέσμη, ένα μεγάλο γλυκό αρκουδάκι, ένα κουτί σοκολατάκια, ή ένα ρομαντικό δείπνο. Ωραίες οι ιδέες σου,  αλλά μήπως όλα αυτά είναι λίγο συνηθισμένα;  Μήπως και πέρσι στις 14 Φεβρουαρίου χάρισες κάποιο από αυτά τα δώρα;

Φέτος, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ξέχνα όσα ήξερες. H δημοφιλής πλατφόρμα προσωποποιημένων βίντεο-ευχώνStarfan.gr, είναι εδώ για όλα τα μικρά και μεγάλα γεγονότα της ζωής σου και δε θα μπορούσε να λείπει από τη μεγαλύτερη γιορτή του έρωτα.

Είτε θες να πεις στο ταίρι σου ότι τον ή την αγαπάς  είτε θες απλά να ευχηθείς στους κουμπάρους σου να μείνουν πάντα τόσο ερωτευμένοι, αρκεί να μπείς στο Starfan.gr. Mπορείς να πεις αυτό που θέλεις με ένα προσωποποιημένο βίντεο ευχών, που θα ετοιμάσει ο star που προτιμάς ή με τον πιο κινηματογραφικό τρόπο, με τη βοήθεια του Confessions Guy.

Μπορείς να κάνεις μια ερωτική εξομολόγηση στο crush από το γραφείο, μέσω της Μαρίας Σολωμού, ή να μεταφέρεις ένα inside joke, μέσω του Γιάννη Σπαλιάρα ή του Άγγελου Χαριστέα. Μπορείς ακόμα να το πεις με ένα τραγούδι. Να αφιερώσεις το «Κάποιος σ’αγαπάει» του Χρήστου Δάντη ή το «Να με ερωτευτείς του Stan Αντιπαριώτη ή απλά να δώσεις μια συμβουλή για ζητήματα καρδιάς με τη Ναταλία Γερμανού.

Οι δημιουργικοί τρόποι που σου προσφέρει το Starfan.gr για να ευχηθείς δεν τελειώνουν εδώ. Αν θες ένα ξεχωριστό concept που θυμίζει χολιγουντιανή ταινία, τότε ο χαρακτήρας του Confessions Guy είναι ιδανικός για να μεταφέρει οποιοδήποτε μήνυμα, χρησιμοποιώντας μόνο λευκές χειρόγραφες κάρτες. Το σίγουρο είναι πως είτε είναι ταίρι σου είτε όχι, ο παραλήπτης του μηνύματος θα εντυπωσιαστεί και θα θυμάται για πάντα το ιδιαίτερο αυτό δώρο.

Η διαδικασία είναι απλή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπεις στο Starfan.gr, να επιλέξεις τον star που επιθυμείς να στείλει το μήνυμα που θες να μεταφέρει στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου και τα άλλα άφησε τα επάνω του!

Ανακάλυψε περισσότερα στο Starfan.gr στο Instagram και στο Facebook