Από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν από όλα τα καταστήματα Lidl, το νέο φυσικό μεταλλικό νερό Saguaro στην τιμή του 1,29€ (6X1,5 lt), το οποίο παράγει αποκλειστικά η ΒΙΚΟΣ για την Lidl Hellas και προέρχεται απευθείας από τις πηγές των Ζαγοροχωριών.

Επιπλέον σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων διατίθενται τα εξαιρετικά προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας που παράγει η ΒΙΚΟΣ για την Lidl Hellas, όπως το επιτραπέζιο νερό Lidl, το ανθρακούχο μεταλλικό νερό, αναψυκτικά (cola, πορτοκαλάδα, λεμονάδα, γκαζόζα) και κρύο τσάι με την επωνυμία Freeway.

Η συνεργασία με την εταιρία ΒΙΚΟΣ χρονολογείται από την πρώτη μέρα παρουσίας της Lidl στην Ελλάδα με σταθερά ανοδική πορεία. Όλα τα προϊόντα της παράγονται σύμφωνα με τις πιο υψηλές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και

χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, απαιτούμενη προδιαγραφή για τη συνεργασία όλων των προμηθευτών με την Lidl Ελλάς.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά. Η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και διαθέτει 30 γραμμές παραγωγής, εκ των οποίων οι 13 είναι γραμμές εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικών, με δυναμικότητα παραγωγής 441.600 λίτρων/ώρα.

Πριν από λίγες μέρες μια ομάδα εκπροσώπων των Μέσων μαζί με τα στελέχη της Lidl επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΒΙΚΟΣ σε μια μοναδική εμπειρία, στο εργοστάσιο προπλασμάτων φιαλών και πλαστικών πωμάτων, στην ΒΙΠΕ Ιωαννίνων, τα οποία χρησιμοποιούνται στην διαμόρφωση φιαλών των νερών και των αναψυκτικών, καθώς και στις Κεντρικές Εγκαταστάσεις της Εταιρείας στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων στο εργοστάσιο παραγωγής του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος» και επιτραπέζιων νερών, όπου και παρακολούθησαν τις γραμμές εμφιάλωσης όπως και τις γραμμές παραγωγής αναψυκτικών και νερών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επένδυση του δεύτερου εργοστασίου για την παραγωγή αναψυκτικών της Βίκος στηρίζεται στη στρατηγική συνεργασία με τη Lidl Ελλάς.

Τα νερά και τα αναψυκτικά αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι των διατροφικών μας συνηθειών, γι΄ αυτό και η LIDL δημιούργησε μια εξαιρετικής ποιότητας σειρά αναψυκτικών και φυσικού μεταλλικού νερού γιατί θέλει να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα υψηλής ποιοτικής αξίας αντάξια των δικών της απαιτήσεων… όπως κανείς άλλος.

Επισκεφθείτε μας και στο:

www.lidl-hellas.gr

www.lidl-axizei.gr www.facebook.com/lidlgr/ www.twitter.com/Lidl_Hellas_ www.instagram.com/lidl_hellas www.linkedin.com/company/lidl-hellas

https://www.youtube.com/user/lidlhellas

Snapchat: Lidlhellas