Στις 19 Σεπτέμβριου 2016, στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου της ημέρας Ανεξαρτησίας του Μεξικού, στο Amigos της Γλυφάδας πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερη βραδιά με ξεχωριστές γευστικές προτάσεις από το Μεξικό, της οποίας τα έσοδα διατέθηκαν στον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό «το χαμόγελο του παιδιού».

amigos_hamogelo_paidiou%5b01%5d
Ο mariachi από τη Σαλτίγιο, Hugo Daniel,- Γιώργος Μαλτεζάκης, συνιδιοκτήτης των Amigos– Ταρσίσιο Ναβαρέτε Μόντες ντε Όκα, Πρέσβης του Μεξικού- Βαγγέλης Λεώβαρις, International Fundraising Τμήματος Διεθνών Συνεργασιών και Προγραμμάτων του ΜΚΟ «το χαμόγελο του παιδιού»- Ντίνος Μαλτεζάκης, συνιδιοκτήτης των Amigos.

Με τη θερμή συμμετοχή του κόσμου αλλά και με την, πραγματικά, αξιέπαινη ενέργεια όλων των εργαζόμενων των Μεξικάνικων εστιατορίων Amigos να προσφέρουν το ημερομίσθιο τους, συγκεντρώθηκε το ποσό των 3.350,00€ το οποίο θα διοχετευτεί στην κάλυψη καθημερινών αναγκών των παιδιών του Οργανισμού «το χαμόγελο του παιδιού». Στην εκδήλωση, που ήταν υπό την αιγίδα της Πρεσβείας του Μεξικού στη Ελλάδα, παρευρεθήκαν, μεταξύ άλλων, ο Πρέσβης του Μεξικού, κ. Ταρσίσιο Ναβαρέτε Μόντες ντε Όκα αλλά και ο κος Βαγγέλης Λεώβαρις, International Fundraising του τμήματος Διεθνών Συνεργασιών και Προγραμμάτων του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού «το χαμόγελο του παιδιού».

amigos_hamogelo_paidiou%5b02%5d
Γιώργος Μαλτεζάκης (Amigos), Βαγγέλης Λεώβαρις (International Fundraising Τμήματος Διεθνών Συνεργασιών και Προγραμμάτων του ΜΚΟ «το χαμόγελο του παιδιού») και Ντίνος Μαλτεζάκης (Amigos).

Εδώ και 20 χρόνια, οι ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) αποτελούν ένα βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας των Μεξικάνικων εστιατορίων Amigos και βάσει αυτού, κάθε χρόνο υλοποιείται ένα πλάνο συγκεκριμένων δράσεων που έχουν ως προτεραιότητα την υλική αλλά και ηθική στήριξη διαφορετικών ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας.

Το ουσιώδες νόημα της καθιέρωσης αλλά και της ανάπτυξης τέτοιου είδους ενεργειών και δράσεων από τα Μεξικάνικα εστιατόρια Amigos, είναι η εξωτερίκευση των «αξιών» των ανθρώπων τους σε σχέση με τις συνθήκες που βιώνουν οι συνάνθρωποι τους.

amigos_hamogelo_paidiou%5b03%5d
Οι εργαζόμενοι πρόσφεραν το ημερομίσθιό τους στον κουμπαρά του ΜΚΟ  «το χαμόγελο του παιδιού»

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα λιγουρευτείς μεξικάνικο ξέρεις που θα πας… Αφού οι άνθρωποι στο Amigos, όχι έχουν ψυχή, αλλά ξέρουν και να μαγειρεύουν!

Amigos Mexican Restaurants

Γλυφάδα,

Κύπρου 65Α, Τ.Κ 16674, Τηλ.: 2108983167, Φαξ: 2108943236, email: [email protected]

Νέα Σμύρνη,

Μεγ.Αλεξάνδρου 70, Τ.Κ. 17122, Τηλ.: 2109332220, Φαξ: 2109332228, email: [email protected]