Το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά πρόκειται για το «στολίδι» του Μεγάλου Λιμανιού. Έχοντας γράψει μια ιστορία 120 και πλέον χρόνων δεν αποτελεί μόνο διαχρονικό σημείο συνάντησης και «σήμα κατατεθέν» για τους κατοίκους της πόλης, αλλά και μια σημαντική «κοιτίδα πολιτισμού», καθώς στη σκηνή του έχουν διαπρέψει τεράστιες προσωπικότητες του ελληνικού θέατρου, όπως ο Κάρολος Κουν, ο Αλέξης Μινωτής Ο Δημήτρης Χορν, η Κατίνα Παξινού, ο Μάνος Κατράκης κι άλλοι σημαντικοί δημιουργοί που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην πνευματική και πολιτισμική κληρονομιά της χώρας μας.

Dimotiko Theatro Peiraia (4)

Ως γνωστόν, οι χώροι του Δημοτικού Θεάτρου είναι εντυπωσιακοί και επιβλητικοί, απορρέοντας το άρωμα μιας διαφορετικής και πιο «elegant» εποχής. Πρόσφατα, τρία παιδιά του Πειραιά, ο Κοσμάς Καραβάς, ο Δημήτρης Παναγόπουλος και ο Γιώργος Νικολάου αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν εκπληκτικό χώρο στο Φουαγιέ του θέατρου, ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τη μαγεία των πιο διάσημων γαλλικών μπιστρό. Εστιάζοντας στην φιλική και διακριτική ατμόσφαιρα και στην υψηλή αισθητική, το Foyer Café Bistrot είναι ένας χώρος στον οποίο θα νιώσετε τις αισθήσεις σας να παιχνιδίζουν, ξυπνώντας τις μνήμες ενός πιο ένδοξου παρελθόντος.

Dimotiko Theatro Peiraia (2)

Με το που βρεθείτε στους χώρους του bistrot, η ματιά σας δεν γίνεται να μην πέσει στην ξεχωριστή διακόσμηση. Τα έπιπλα, οι κορνίζες με τις παλιές φωτογραφίες, το πιάνο και οι εμβληματικοί πολυέλαιοί δίνουν την αίσθηση ότι είστε ένας χρονοταξιδιώτης  που έκανε μια στάση στο παρελθόν και  1920 για να παρακολουθήσει από κοντά μια θεατρική παράσταση την εποχή του μεσοπολέμου. Επιπλέον, το άψογο service σε συνδυασμό με τις ποιοτικές γεύσεις, τα εκλεκτά ροφήματα και την εξαιρετική ποικιλία κρασιών είναι βέβαιο ότι θα σας κάνουν να βιώσετε μια ανεπανάληπτη εμπειρία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας.

Dimotiko Theatro Peiraia (3)

Το Foyer Café Bistrot θα είναι ανοικτό κάθε μέρα από την 1η Φεβρουαρίου του 2019 από τις 10:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και είναι ένας χώρος που είτε είστε κάτοικος του Πειραιά, είτε επισκέπτης στο μεγαλύτερο Λιμάνι της Χώρας, πρέπει οπωσδήποτε να περάσετε μια βόλτα. Πιστέψτε μας θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω!