Φέτος οι Απόκριες διαφέρουν, αλλά το χρώμα τους δεν σταματά να μας εμπνέει! θα φορέσουμε την στολή μας, θα πάρουμε το αγαπημένο μας ρόφημα από τα Coffee Island στο χέρι και θα βγούμε για ‘μετακίνηση 6’! Με τρία seasonal απολαυστικά ροφήματα, ένα limited blend, και μια σειρά από digital δράσεις, τα Coffee Island στήνουν το αποκριάτικο σκηνικό και μας βάζουν στο ρυθμό του “ΜΠΑΜ ΜΠΟ ΛΕΪΟ”! 

Η ομάδα των δραστήριων Coffee Explorers έχει ετοιμάσει όλα τα απαραίτητα για να μπεις στο κλίμα του καρναβαλιού. Αρχικά ένας limited Confetti Blend δημιουργήθηκε με έμπνευση αυτή τη χρωματιστή περίοδο του χρόνου που αποτελεί και τη βάση για τα δύο από τα τρία μοναδικά seasonal ροφήματα του Espresso Bar.

Το λαχταριστό Confetti Latte με topping σαντιγί & σιρόπι φουντουκιού, πασπαλισμένο με τριμμένο φουντούκι και χρωματιστή τρούφα καθώς και την κρύα εκδοχή του σε Confetti Freddo Cappuccino με φυτική κρέμα ενώ την καρναβαλική γευστική παλέτα συμπληρώνει η μοναδική Confetti Chocolate που σερβίρεται με τον ίδιο απολαυστικό συνδυασμό σαντιγί-φουντούκι-τρούφα!

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ όμως. Καρναβάλι σημαίνει κέφι, χρώμα, δραστηριότητα γι’ αυτό και η Coffee Island δημιούργησε το www.coffeeisland.gr/carnival, ένα digital καρναβαλικό περιβάλλον, γεμάτο με ιδέες για να ζήσεις την εμπειρία του καρναβαλιού στο σπίτι.

Έτοιμοι να συντονιστούμε στον ρυθμό του ΜΠΑΜ ΜΠΟ ΛΕΪΟ με τις seasonal δράσεις του Coffee Island;