Το καλοκαίρι είναι εδώ και το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen το υποδέχεται με ένα μοναδικό διήμερο μεγάλων καλοκαιρινών προσφορών! Την Παρασκευή 30 Ιουνίου και το Σάββατο 1 Ιουλίου, οι επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν μοναδικά κομμάτια από τις καλοκαιρινές συλλογές αγαπημένων designer brands έως και 80% πιο φθηνά από τις αρχικές τιμές στα συμμετέχοντα καταστήματα.

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται! Κάθε Σάββατο από την 1 μέχρι τις 15 Ιουλίου αλλά και την Κυριακή 16 Ιουλίου, το Στρουμφοχωριό και τα αγαπημένα σε όλους Στρουμφάκια έρχονται στο εκπτωτικό χωριό για πολύ παιχνίδι, ζωγραφική και φωτογραφίες. Οι μικροί επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους παιδικούς ήρωες, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να περιπλανηθούν στο Στρουμφοχωριό, όπως επίσης και να διασκεδάσουν με πρωτότυπες δραστηριότητες.

Για την μεταφορά σας στο εκπτωτικό χωριό, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με το λεωφορείο 319 από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr. Για όσους έρχεστε με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν parking.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.