Χωρίς αμφιβολία, το Greece’s Next Top Model (GNTM) είναι ένα reality show μόδας, το οποίο έχει συνδεθεί με το super model Βίκυ Καγιά και η αλήθεια είναι ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσαμε να φανταστούμε το διαγωνισμό χωρίς το γνωστό super model που λειτουργούσε μάλιστα ως κριτής και παρουσιάστρια. Τελικά, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Star Channel θα συμβεί και αυτό… καθώς η αγαπημένη Βίκυ δεν θα βρίσκεται στο επόμενο GNTM.

Ύστερα από ένα όργιο φημών (που όμως δεν είχαν επιβεβαιωθεί), ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από τους ιθύνοντες του καναλιού. Το θετικό βέβαια είναι ότι η όμορφη Βίκυ θα παραμείνει στο δυναμικό του Star Channel, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του εξαιρετικά πετυχημένου «Shopping Star», αλλά και του «Dancing with the Stars» που επιστρέφει στη συχνότητα του Star για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η επίσημη ανακοίνωση του Star αναφέρει τα εξής:

Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο “Shopping Star”, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού “Dancing With The Stars”, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022.

Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Εσείς θα μπορούσατε να φανταστείτε το GNTM χωρίς την ΣΥΓΚΛΟνιστική Βίκυ;