Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε το νέο κατάστημα της The Body Shop στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αναβαθμίστηκε στο νέο Changemakers’ Workshop, to 1ο στην Ελλάδα!

Το νέο concept store στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, είναι ένα σημείο συνάντησης για τους changemakers, και προσφέρει μια πλήρως διαδραστική εμπειρία ομορφιάς. Το κατάστημα είναι ένα μέρος για να εξερευνήσετε τα προϊόντα, να μοιραστείτε ιδέες και να ανακαλύψετε πώς μπορούμε μαζί, να εκφράσουμε τη γνώμη μας ειλικρινά και ανοιχτά για να υποστηρίξουμε κάποιο θέμα, να υπερασπιστούμε μία άποψη και να πάρουμε θέση ενάντια στην αδικία. Δεν πρόκειται απλώς για ένα κατάστημα, αλλά για ένα ζωντανό, διαδραστικό μέρος που μπορείτε να δοκιμάσετε τα προϊόντα της The Body Shop και να εξερευνήσετε τις μοναδικές ιστορίες των ανθρώπων και των συστατικών που βρίσκονται πίσω από αυτά.

Το ΝΕΟ βιώσιμο Changemakers’ Workshop είναι η αποτύπωση στην πράξη του πράσινου μετασχηματισμού της Τhe Body Shop, με σκοπό την ενεργειακή οικονομία και την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντολογικού αποτυπώματος των καταστημάτων της.

Το κατάστημα είναι πλήρως βιώσιμα σχεδιασμένο, με ανακυκλωμένα, ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιήσιμα υλικά. Οι 100% ανακυκλωμένοι πάγκοι δημιουργήθηκαν από ανακυκλωμένο πλαστικό που διαφορετικά θα κατέληγε στη χωματερή και ο νέος πρωτοποριακός εξοπλισμός κυκλικής οικονομίας, είναι η καρδιά αυτού του concept store. Το κατάστημα είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από ανακτημένα υλικά που ανακυκλώνονται για επαναχρησιμοποίηση, όπως το ανακτημένο ξύλο και υλικά που έχουν δημιουργηθεί εκ νέου από την επαναχρησιμοποίηση υλικών, όπως πλαστικά κιβώτια αποθήκευσης που εμπεριέχουν ανακυκλωμένο πλαστικό. Επιπλέον, χρησιμοποιείται και ξύλο με πιστοποίηση από την Forest Stewardship Council που προέρχεται από την υπεύθυνη αειφορική δασική διαχείριση. Ακόμα και η πρόσοψη από αλουμίνιο του καταστήματος έχει σχεδιαστεί με αυτό τον τρόπο για να διασφαλιστεί η ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του καταστήματος.

Στο Changemakers’ Workshop στο Mediterranean Cosmos παρουσιάζεται για 1η φορά στην Ελλάδα το νέο πρωτοποριακό παραγωγικό εξοπλισμό κυκλικής οικονομίας, Refill Station (Πρόγραμμα επαναγεμίσματος συσκευασιών) που ήρθε για να μειώσει τα απορρίμματα ή τα μπουκάλια προς ανακύκλωση.

Δείτε εδώ το ΝΕΟ μας κατάστημα.