Ο μεγαλύτερος Όμιλος Ψυχαγωγίας GROUPER Entertainment και το Πάρκο Καινοτομίας JOIST, ανακοινώνουν με υπερηφάνεια την υπογραφή ενός σημαντικού μνημονίου συνεργασίας, το οποίο στοχεύει στην αναβάθμιση του τομέα της ψυχαγωγίας και της διαδραστικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Η στρατηγική συνεργασία της GROUPER Entertainment και του JOIST, αποτελεί την αφετηρία για την ενσωμάτωση βιωματικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στους επιτυχημένους χώρους ψυχαγωγίας του Ομίλου και σε νέα σημεία σε αεροδρόμια, καθώς και την ανάπτυξη franchise χώρων εκπαιδευτικής ψυχαγωγίας και καινοτομίας JOIST σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST θα παρέχει στον Όμιλο GROUPER Entertainment τεχνογνωσία και υποστήριξη στον τομέα της εκπαίδευσης με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, ενισχύοντας τις μοναδικές, ολοκληρωμένες εμπειρίες ψυχαγωγίας που προσφέρει ο Όμιλος.

Μέσω της συνεργασίας τους, οι δύο εταιρείες εξασφαλίζουν μία ηγετική θέση στον τομέα της εκπαιδευτικής ψυχαγωγίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Τα νέα πρωτοποριακά concept, θα προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας σε άτομα κάθε ηλικίας και θα δημιουργήσουν μια νέα διάσταση στον τομέα του edutainment.

Μαρία Στεριώτη, Sales & Marketing Director – GROUPER Entertainment, Διονύσης Στεριώτης, Chairman – GROUPER Entertainment, Τάσος Βασιλειάδης, Chief Executive Officer – JOIST, Αντώνης Κυρίτσης, Chief Administrative Officer – JOIST, Παρασκευή Ζυγούρα, Chief Marketing Officer – JOIST, Μαρία Χονδρογιάννη, Educational Programmes Director – JOIST

Ο Όμιλος GROUPER Entertainment, δραστηριοποιείται από το 2021 στην παιδική ψυχαγωγία, τη διαδραστική εκπαίδευση και το ευ ζην. Στον Όμιλο ανήκουν το “Allou! Fun Park”, το “Kidom”, η αλυσίδα παιδότοπων “Volta Fun Park”, τα “Options Cinemas” και τρείς θερινοί κινηματογράφοι, ενώ ο Όμιλος κατέχει αποκλειστικά δικαιώματα εκπροσώπησης της “ΙΜΑΧ” στην Αττική, του “iFly”, της  “Simleisure”, του “Kidzania”, της “PRO URBA” και άλλων παγκοσμίου φήμης οίκων ψυχαγωγίας. Το όραμά του, εστιάζει στην ποιοτική οικογενειακή ψυχαγωγία και έχει τέσσερις πυλώνες ανάπτυξης, προσφέροντας έτσι επιπλέον υπηρεσίες θεάματος και οργάνωσης εκδηλώσεων. H υψηλού επιπέδου πλατφόρμα ψυχαγωγίας και εξυπηρέτησης που προσφέρει ο Όμιλος, δημιουργεί στιγμές χαράς και ενθουσιασμού σε επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Το JOIST αποτελεί το μοναδικό Πάρκο Καινοτομίας στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο του είδους του στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Από το 2022, αναπτύσσει ένα phygital οικοσύστημα που προωθεί την καινοτομία και ενισχύει τη μεταφορά γνώσης, μέσω ενός ισχυρού δικτύου στην Ευρώπη. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και χώρων για εκπαίδευση, δικτύωση, εργασία και συνεργασία, δημιουργία, εκδηλώσεις και ανάπτυξη, το οποίο βασίζεται στη χρήση νέων τεχνολογιών. Ενισχύει τη διανομή και τη διαχείριση της γνώσης, τονώνει το επιχειρηματικό πνεύμα, πολλαπλασιάζει τα αποτελέσματα και τον αντίκτυπο των επιχειρήσεων και δημιουργεί δίκτυα συνεργασίας. Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST ανταποκρίνεται στο επείγον κάλεσμα για υιοθέτηση καινοτομίας και επιτάχυνση της ανάπτυξης και αποτελεί παράδειγμα του πώς η επένδυση στην καινοτομία μπορεί να οδηγήσει σε κοινωνική ευημερία και ευμάρεια.