Σενάριο: Κάτια Γκρούμπελ

Σκηνοθεσία: Ούτε φον Μούνχαου-Πολ

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Βασιλική Σούτη, Κωνσταντίνος Δαρλάσης, Σταύρος Σιούλης, Ζερόμ Καλουτά, Τζίνη Παπαδοπούλου, Στεφανία Φιλιάδη, Δημήτρης Παπαδάτος, Κωνσταντίνος Καϊκής, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Βούλα Κώστα, Νέστωρ Κοψιδάς, Αριάδνη Νικολάτου, Δανάη Νικολάτου, Κωνσταντίνος Νάνος

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Άννε Χόφμαν

Σχεδιασμός χαρακτήρων: Γκερλίντε Γκόμπελμαν

Ημερομηνία Εξόδου: 23 Μαρτίου 2023

Διάρκεια: 1 ώρα και 16 λεπτά

Μία ξεκαρδιστική περιπέτεια με ήρωες απίθανα κουνελάκια και αντιήρωες μία συμμορία από πονηρές αλεπούδες με αρχηγό έναν ύπουλο υποκινητή… ένα σκανταλιάρικο κουνέλι!

Μία διασκεδαστική ταινία κινουμένων σχεδίων για τη σημασία της φιλίας και της συνεργασίας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι ένα κουνελάκι πρέπει να συνεργαστεί με ένα αλεπουδάκι!

Film Materials (Dropbox Link)

FacebookInstagram  |  TikTok   |   Twitter  |  YouTube

Σύνοψη

Η Σχολή των Κουνελιών ετοιμάζεται να σημάνει συναγερμό: Ο Λίο, το πονηρό κουνέλι της πόλης, θέλει να εξαλείψει το Πάσχα δια παντός. Συνωμοτεί με τις ύπουλες αλεπούδες και σχεδιάζει να καταστρέψει όλα τα πασχαλινά αβγά.

Θα καταφέρουν τα κουνέλια του Πάσχα, Μαξ και Έμμυ, μαζί με τους φίλους τους να τον εμποδίσουν; Με τη βοήθεια της σοφής δασκάλας τους, της κυρίας Ερμιόνης, οι ήρωές μας πρέπει να κατακτήσουν μια μυστηριώδη τεχνική μάχης και να μάθουν τι σημαίνει να εμπιστεύεσαι κάποιον – ακόμα και μια αλεπού.

Επικίνδυνες αποστολές

Ο Μαξ έχει επιτύχει τον στόχο του: Είναι το πρώτο κουνέλι της πόλης που επιλέχθηκε από τη Σχολή των Κουνελιών ως υποψήφιος Φύλακας των πασχαλινών κουνελιών.

Έχει έρθει η ώρα για τον Μαξ και τους φίλους του να βρουν τις δικές τους υπερδυνάμεις για να προστατεύσουν το Πάσχα. Όμως, συμβαίνει το αδιανόητο! Το πιο ισχυρό μαγικό αντικείμενο των πασχαλινών κουνελιών, το Χρυσό Αυγό, γίνεται μαύρο. Σύμφωνα με τις παλιές γραφές, «αν το Αυγό γίνει μαύρο από χρυσό, τότε το Πάσχα έχει εχθρό».

Πράγματι, ο Λίο, ο αρχηγός της συμμορίας των κουνελιών της πόλης θέλει να εξαλείψει το Πάσχα και παρασύρει μία συμμορία από αλεπούδες προκειμένου να κλέψουν όλα τα πασχαλινά αυγά.

Η μοναδική ευκαιρία του Μαξ να σώσει το Πάσχα εξαρτάται από τη συνεργασία του με ένα πρόθυμο αλεπουδάκι, που ακούει στο όνομα Φέρντιναντ. Μπορεί, όμως, ένα κουνέλι να εμπιστευτεί μία αλεπού;

Ήρωες και Αντιήρωες

Μαξ (με τη φωνή του Κωνσταντίνου Ρεπάνη)

Υπερόπτης και ατρόμητος. Του αρέσουν οι προκλήσεις και είναι το πρώτο κουνέλι της πόλης που επιλέχθηκε ως υποψήφιος Φύλακας των πασχαλινών κουνελιών. Είναι κολλητός της Έμμυ.

Έμμυ (με τη φωνή της Βασιλικής Σούτη)

Το πιο σκληρό κουνελοκόριτσο. Πολύ φιλόδοξη και γεμάτη θετική ενέργεια. Είναι η καλύτερη φίλη του Μαξ.

Φέρντιναντ (με τη φωνή του Σταύρου Σιούλη)

Πολύ έξυπνο και συνεργάσιμο αλεπουδάκι. Τον ενοχλούν λίγο τα αδέλφια του και η φορτική μητέρα του. Θέλει να κάνει πράγματα στη ζωή του.

Κυρία Ερμιόνη (με τη φωνή της Τζίνης Παπαδοπούλου)

Η σεβάσμια επικεφαλής της σχολής των κουνελιών. Είναι η σοφή μέντορας των μελλοντικών φυλάκων. Γεμάτη γνώση και εμπειρία.

Λίο (με τη φωνή του Νέστορα Κοψιδά)

Αρχηγός της συμμορίας «Κουνελοταραξίες». Θεωρεί ότι είναι ο πιο σπουδαίος από όλους. Αλλάζει στρατόπεδο, όταν φεύγει από τη σχολή των κουνελιών.

Ρουθ (με τη φωνή της Βούλας Κώστα)

Η μητέρα του Φέρντιναντ. Το μεγαλύτερο της όνειρο είναι να γίνει πασχαλινή αλεπού. Ζηλεύει πολύ τα κουνέλια.